Inici Destacats «Moriu-vos», una producció del Teatre de l’Aurora i Cultura i Conflicte, guardonada...

«Moriu-vos», una producció del Teatre de l’Aurora i Cultura i Conflicte, guardonada als Premis Teatre Barcelona

COMPARTIR

Moriu-vos, la darrera producció del Teatre de l’Aurora i Cultura i Conflicte, ha estat guardonada amb el Premi al Millor Espectacle Escena Híbrida als Premis Teatre Barcelona 2022-2023, guardons que reconeixen els millors espectacles i professionals de la temporada teatral 2022-2023 en 20 categories diferents.

L’espectacle, escrit per Anna Maria Ricart, amb coreografia de Sol Picó i direcció de Joan Arqué, i amb set grans intèrprets a l’escenari encapçalats per l’actriu Imma Colomer, parla de la vellesa, de la soledat, el deteriorament físic i el sentiment d’inutilitat, enfront de la rebel·lia, la memòria, la fantasia i els records. El muntatge recorre escenes que confronta una societat cada vegada més envellida, però on tot allò que és vell i que és memòria, no hi té cabuda. Des de la soledat i l’aïllament fins a la infantilització de la vellesa, però amb una intenció poètica i irònica alhora.

La producció, estrenada al Festival Temporada Alta al novembre de 2022 i després de fer temporada al Teatre Nacional de Catalunya, arriba ara fins a Madrid amb la versió traduïda al castellà Moríos. L’obra farà estada al Teatro de la Abadía de l’11 al 21 de gener de 2024.

 

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*