Inici Societat Mor Josep Grau, rector de Bellprat i Fillol i capellà de la...

Mor Josep Grau, rector de Bellprat i Fillol i capellà de la residència Pare Vilaseca

COMPARTIR

Josep GrauAquest diumenge al vespre moria als 80 anys Mn. Josep Maria Grau i Pujols, sacerdot diocesà que ha servit durant molts anys a Igualada i la comarca de l’Anoia. Actualment era rector de les parròquies de Bellprat i Fillol, i capellà de la residència Pare Vilaseca.

Havia nascut a Gurb l’11 de febrer de 1936 i fou ordenat sacerdot el 14 de març de 1959. Exercí el seu ministeri de prevere com a vicari en les parròquies de Santa Maria de Borredà, Santa Maria de Camprodon, Santa Coloma de Centelles i el Carme de Vic. L’octubre de 1970 fou nomenat ecònom de Sant Martí de Surroca i el 1978 ecònom de Santa Maria de Montesquiu i capellà de la Farga de Bebiè. L’any 1982 es trasllada a Barcelona on resideix fins l’abril de 1986 quan es traslladà a l’Anoia i fou nomenat capellà del Monestir de Carmelites descalces de Santa Teresa de Jorba. L’any 1989 va ser nomenat rector de les parròquies de Sant Salvador de Bellprat i Sant Cristòfol de Fillol, càrrec que ha exercit fins el moment, juntament amb el de capellà de la residència Pare Vilaseca.

Les exèquies tindran lloc aquest dimarts a les 11 del matí a l’arxiprestal Basílica de Santa Maria i seran presidides pel bisbe de Vic, Mons. Romà Casanova.

FER UN COMENTARI

*