Inici Gent Montserrat Argelich, nova presidenta de l’Antic Gremi de Traginers d’Igualada

Montserrat Argelich, nova presidenta de l’Antic Gremi de Traginers d’Igualada

COMPARTIR

L’Antic Gremi de Traginers d’Igualada es troba aquests dies treballant intensament en la preparació dels actes del seu 195è aniversari. Enguany els Tres Tombs es celebraran el diumenge 22 de gener.

Una de les novetats d’enguany, és la renovació de la Junta Directiva, que fou aprovada en l’Assemblea General ordinària, el passat 12 de novembre de 2016.

La nova junta, presidida per Montserrat Argelich i Solé, vol agrair al Magí Molas la feina feta en els seus 10 anys de presidència, així com també a la resta de persones que han format part de la Junta durant els darrers anys, i a totes les persones que col·laboren en els diferents actes.

La nova junta té com a vicepresidents Joan Sellés i Jorba I Gerard Paradell i Andreu. Anna Morera i Paradell és la nova tresorera I Sílvia Tomàs i Poch, la secretària. Sandra Paradell i Andreu assumeix el càrrec de cap de premsa, Pere Pineda i Marimon i Jaume Prat i Salat es faran càrrec de l’organització i Josep Pons i Tomàs i Antoni Aure i Sánchez assumeixen la logística. Finalment, la junta compta amb cinc vocals: David Andreví i Blanco, Pere Argelich i Carles, Ramon Llenas i Gou, Magí Molas i Pineda I Antoni Pineda i Marimon.

FER UN COMENTARI

*