Inici Destacats Montbui viu un participat Carnestoltes

Montbui viu un participat Carnestoltes

COMPARTIR

Montbui va celebrar el passat dissabte, per partida doble, una nova edició del Carnestoltes.

La jornada festiva va començar amb el Carnestoltes Infantil. Pels volts de quarts de quatre de la tarda es van anar concentrant els més menuts, amb disfresses individuals i també formant part de diverses comparses. A continuació va tenir lloc un espectacle d’animació infantil amb el grup Cia “La Cremallera”, que va conduir amb el so de la gralla una cercavila fins a MontMercat.

Va cloure aquest Carnestoltes infantil amb el lliurament de premis, que va anar a càrrec de l’Alcalde Teo Romero, la regidora de Benestar Social i Ciutadania Aurora Fernández i el regidor d’Educació i Esports Josep Palacios.

El premi a la nena més petita disfressada va ser per a la petita Jana, disfressada d’”osset”. Després es van lliurar els premis a la categoria de 0 a 3 anys. Primer lloc per a Astrid i Gael, amb “espaguetis a la montbuienca”; en segon lloc van quedar Alma i Elsa, amb “arlequines”, i tercera d’aquesta categoria va ser la nena Vera, amb la disfressa “Anna Frozen”.

A la categoria de 4 a 6 anys, primer premi per a Nicole Rodríguez, amb la disfressa “Virgen del Carmen”; segon premi per a Carla Moreno (“caseta de xocolata”) i tercer guardó per a María Arias (“papallona”).

Pel que fa a la categoria de 7 a 12 anys, primer premi per a Maure Gené, amb la disfressa “Robot”; segona posició per a Iker Pérez (“Marshmello”) i tercer lloc per a les nenes Txell, Aila i Berta, com a “Crispetes”.

El guardó a la comparsa més original va ser per a Alba, Ivet, Àlex i Irune, amb la disfressa “Càmera de fotos”.

També es va lliurar un premi a la comparsa més divertida, que va ser la de l’Associació Inama, “El cor d’Inama”.

I, per finalitzar el Carnestoltes infantil es va lliurar un premi a la comparsa més nombrosa que va ser per a les Llars d’Infants Municipals de Montbui, amb la disfressa “Peix Irisat”. 40 nens/es van formar part d’aquesta comparsa més nombrosa.

L’AMPA García Lorca guanya el Carnesoltes de grans

Un cop finalitzat l’infantil, els participants en el Carnestoltes d’adults es van dirigir fins el Carrer de l’Amistat, a tocar del barri de Vista Alegre, per concentrar-se i donar inici a la rua del Carnestoltes de Grans, que enguany va comptar amb una desena de comparses i també una desena de participants en categoria individual.

La rua, conduïda com a novetat per la reina Carnestoltes i la seva carrossa, va enfilar el Passeig Espanya, a continuació la carretera de Valls, el tram de Boulevard fins el carrer Parlament, MontMercat, i acabant al Passeig Catalunya, on l’animador Mateo Vergara feia gala del seu bon humor. Els membres de les diferents comparses rebien els corresponents entrepans de botifarra per part de l’organització (realitzats per l’Hoquei Club Montbui) mentre esperaven el veredicte del jurat.

Pels vols de quarts de 10 de la nit, es feia públic el veredicte del jurat.

El premi individual corresponia a la comparsa “Madame Aqua”, que no es trobava present en el moment del lliurament (les bases obliguen a recollir en persona el premi). La comparsa forània guanyadora va ser “El regne del set mars”. Pel que fa als cinc premis a comparses locals, el cinquè guardó va ser per a “Requetebichos”; el quart premi va correspondre a “Safari i el negro Lokito”; el tercer va ser per a “El món dolç del Gaudí” (AMPA Antoni Gaudí); el segon lloc va ser per a “Las Guacamayas” i el primer premi va ser per la comparsa de l’AMPA García Lorca “Caminant cap al futur”, la qual va ser la comparsa més ben valorada pel jurat (format per integrants de la Comissió de Festes Nucli Urbà).

El lliurament de premis va anar a càrrec de l’Alcalde Teo Romero, la regidora d’Administració, Economia i Participació Elisabet Tamargo i la regidora de Cultura Montserrat Carricondo.

FER UN COMENTARI

*