Inici Destacats Montbui viu la seva gran nit de l’esport

Montbui viu la seva gran nit de l’esport

COMPARTIR

El passat 28 de juny es va celebrar a Mont-Àgora una nova edició de la Gala de l’Esport. Prop de 200 persones van ser-hi presents.

Durant l’acte es va retre homenatge als/les millors esportistes presentats per les AFA’s i les ’entitats locals. També es van lliurar mencions especials a entitats i persones que han destacat per la seva tasca en el món de l’esport amb fites molt importants, o en agraïment a les seves trajectòries.

Els grans guanyadors de la nit van ser el jugador de la UD San Mauro Bernat Benito, millor esportista masculí. També la jove jugadora de futbol sots14 del FC Barcelona Lucía Grau, millor esportista femenina. I el premi a la persona amb més valors va ser per a «Paquito» Roldán Torra, per la seva tasca en la transmissió de valors esportius en el Futbol Sala Montbui.

Els guardonats de les associacions montbuienques van ser Guillem Ariza i Judith Guillén (Associació Esportiva Institut Montbui), Adrià Torras i Andreu Saurí de l’Hoquei Club Montbui, Jordi Ibáñez i Berta Torra del Patinatge Artístic Hoquei Club Montbui; Natàlia Garcia i Adrián Giménez, del Club Futbol Sala Montbui; Raúl Cañizares i Nora Romera, del Club Tennis Montbui; Gerard Boixet i Arlet Cantarell, de l’AMPA Escola Montbou; Raquel Grados, del Club d’Esports Les Moreres/Joc Net; Carla Díaz, Joana Terès i Elena Ariza, del Club Handbol Montbui; Lucía García i Nicole Rodríguez, del Club Esportiu Montbui; José Antonio Fernández, del Club d’Escacs Montbui; Abril López i Núria Lagunas, de l’AFA Escola Antoni Gaudí; Nicolás Lozano i Arturo Bernaus, del Club Petanca Montbui; Fede Rosendo i José García (UD San Mauro); Toni González i Manu Porras (Magic Dream Team Anoia); Pol Navarrete i Kevin Quijano (AFA García Lorca) i David Tarrida i Pol Salanova (Bàsquet UD San Mauro).

Pel que fa a les mencions especials, es va reconèixer a l’AFA Antoni Gaudí (enguany fa 25 anys), també a l’equip federat de bàsquet de la UD San Mauro (per fer que Montbui tingui un equip de bàsquet federat), al president de la UD San Mauro Jordi Segura en reconeixement a la seva trajectòria i dedicació al capdavant del club maurista; a Lucía Grau, jugadora sots-14 del FC Barcelona i que ja ha estat convocada amb la selecció espanyola de la seva categoria; a Naoufal El Haimir, futbolista juvenil que va ser decisiu per guanyar el prestigiós tornerig MIC amb el FC Andorra.

També es va lliurar una menció especial en reconeixement a la trajectòria del futbolista montbuienc Bernat Benito, peça clau en els ascensos de la UD San Mauro fins a la Lliga Èlit.

El montbuienc Sergi Montes va rebre una menció en reconeixement al fet d’haver completat més de 8.200 quilòmetres en bicicleta pel continent europeu.

També va rebre una menció especial Ramón Nicolás Sánchez, un dels millors especialistas catalans en curses de muntanya.

D’igual manera es va lliurar una menció a Manu del Moral “Manucho”, jugador de futbol sala montbuienc que debutar durant la temporada passada a la mateixa categoria del futbol sala espanyol, amb l’equip del Jaén Paraíso Interior.

També va rebre una menció de reconeixement al mèrit esportiu a Francisco Roldán Torra (“Paquito”) pel foment de la pràctica del futbol sala en el municipi de forma exemplar i es va lliurar una menció a la campiona de Catalunya de Gimnàstica Rítmica Nivell 6 Ainara Cobo García.

La darrera menció especial de la nit va ser per a l’entitat d’automodelisme Rockcat Radio Control BCN. Precisament els membres d’aquesta entitat van ser els encarregats de lliurar al presentador, Joshua Romero, el veredicte del jurat amb els guanyadors i la guanyadora.

L’alcalde, Jesús Miguel Juárez, i el regidor d’Esports Ricardo Merino van remarcar en els seus discursos la importància dels valors en la pràctica esportiva. «Invertir en esport, és fer-ho en salut, educació i benestar per a tothom», va assenyalar el batlle montbuienc.

Va presentar l’acte de forma molt dinàmica el showman, presentador i també esportista montbuienc Joshua Romero. Va amenitzar musicalment l’acte Cristina Len.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*