Inici Societat Montbui prepara una nova edició del ‘Fem més escola’

Montbui prepara una nova edició del ‘Fem més escola’

COMPARTIR

Santa Margarida de Montbui organitzarà entre els dies 13 de febrer i 25 de març una nova edició del programa educatiu “Fem Més Escola”, que té com a objectiu posar en valor la tasca diària que realitzen els professionals de l’educació pública en el municipi, de diferents nivells, que garanteixen una educació pública i de qualitat entre els 0 i els 18 anys. El “Fem Més Escola” és un projecte que organitza la regidoria d’Educació de l’Ajuntament, amb la col·laboració dels centres educatius, per acostar a la ciutadania la realitat dels centres educatius just abans de la preinscripció pel proper curs.

El “Fem Més Escola” inclourà, com és habitual, jornades de portes obertes als diferents equipaments educatius. Les Llars d’Infants municipals “L’Estel”, “Santa Anna” i “Montxic”, les escoles García Lorca, Antoni Gaudí i Montbou, i l’Institut Montbui obriran les seves portes perquè els mateixos estudiants i les seves famílies coneguin de primera mà els serveis educatius de qualitat i proximitat que ofereixen.

Les activitats del “Fem Més Escola” començaran el proper dilluns amb l’activitat “L’hora del conte a les Llars”. Els més menuts, els infants de 0 a 3 anys de les llars d’infants montbuienques escoltaran les narracions de Mònica Torra. Aquesta activitat es farà entre dilluns i dimecres de la setmana que ve a les tres llars d’infants públiques de Montbui: “L’Estel”, “Santa Anna” i “Montxic”.

També entre els dies 13 i 27 de febrer s’organitzarà a les escoles montbuienques Antoni Gaudí, García Lorca i Montbou l’activitat I4 va de Contes. En aquest cas els destinataris dels contes seran els infants d’Infantil 4 (antic curs P4) de les tres escoles públiques del municipi.

Cal remarcar que ja es poden fer les inscripcions per a l’activitat “Taller de música per a mares i pares”, el qual es farà a la Llar d’Infants L’Estel el proper divendres 17 de febrer entre les 16.30 i les 17.15 hores. Els destinataris de l’activitat són aquells pares/mares/tutors de nens/nenes de 1 a 3 anys. Cal inscripció prèvia la mateixa Llar d’Infants L’Estel. És un taller gratuït.

I la primera setmana del “Fem Més Escola” finalitzarà el dissabte 18 de febrer amb l’activitat d’animació infantil Hora del Conte: “Petit o gran ?: la primera experiencia amb un pallasso”, a càrrec de la companyia Albert Vinyes. Serà un espectacle de cançons, màgia, titelles, bombolles… per compartir una estona de descobriment de’n Betu, un personatge molt proper als infants. Aquesta activitat està especialment adreçada als infants a partir de 2 anys.

Durant les posteriors setmanes s’aniran duent a terme diferents activitats d’aquest “Fem Més Escola”, entre les que sobresurt la xerrada que oferirà el psicòleg, educador i periodista Jaume Funes el proper 16 de març i que portarà per títol “El repte d’educar en l’adolescència”.

Les jornades de portes obertes als centres educatius seran, en horari de 15 a 18 hores, el dilluns 27 de febrer a l’Escola García Lorca, el dimecres 1 de març a l’Escola Antoni Gaudí i el divendres 3 de març a l’Escola Montbou. En el cas de no poder assistir a les portes obertes cal trucar al centre educatiu corresponent per concertar cita prèvia.

El dissabte 4 de març arribarà el torn de l’Institut Montbui, que obrirà portes de 10 a 13 hores per mostrar l’oferta d’estudis d’ESO, Batxillerat i PFI.

I la jornada de portes obertes a les Llars d’Infants Municipals serà també un dissabte, en aquest cas, el 25 de març.

Cal recordar que les dates de preinscripció a Educació Infantil i Primària serà enguany del 6 al 20 de març. Pel que fa a Educació Secundària Obligatòria (ESO), seria del 8 a 20 de març. A Batxillerat i Cicles Formatius del 20 al 26 d’abril i a les Llars d’infants municipals durant la primera quinzena de maig. També seran durant la primera quinzena de maig les preinscripcions al Programa de Qualificació Professional Inicia (PFI).

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*