Inici Destacats Montbui prepara la seva Setmana del Comerç

Montbui prepara la seva Setmana del Comerç

COMPARTIR

Entre els dies 4 i 8 de juny es durà a terme a Santa Margarida de Montbui una nova edició de la “Setmana del Comerç”, conjunt d’activitats que tenen com a objectiu la promoció del comerç local i la sensibilització a la ciutadania sobre la importància de fer compres sostenibles i de proximitat.

Entre el dimarts 4 i el divendres 7 des de la Unió d’Establiments de Montbui (UEM) s’organitzarà un sorteig de vals de compra sota el lema “El comerç local és vida” i també es faran diferents promocions a través de les xarxes socials de la UEM. Trobareu més informació a @uem_montbui

I el dissabte 8 de juny tindrà lloc a la Plaça de l’Ajuntament, entre les 10 del matí i les 2 de la tarda, la “Festa del Comerç”, un espai amb música, activitats per a la mainada sota el títol “Petits Comerciants” (diferents racons on els infants poden jugar a ser botiguers). No hi faltarà un espai informatiu de la UEM i fotocol. Durant la “Festa del Comerç” es faran a la carpa de la UEM els diferents sortejos de les activitats promocionals realitzades durant la “Setmana del Comerç”.

Les activitats de la Setmana del Comerç aniran a càrrec de la Unió d’Establiments de Montbui (UEM) i l’Ajuntament de Santa Margarida de Montbui, a través de la seva regidoria de Comerç.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*