Inici Destacats Montbui commemora la Setmana Europea de l’Esport amb diferents activitats

Montbui commemora la Setmana Europea de l’Esport amb diferents activitats

COMPARTIR

Entre el dilluns 25 i el dissabte 30 de setembre es duran a terme nombroses activitats a Santa Margarida de Montbui, amb motiu de la commemoració de la Setmana Europea de l’Esport.

El dilluns 25, entre les 9.30 i les 12.30 hores, els alumnes de Cicle Inicial de les escoles montbuienques participaran en una Trobada Esportiva que es durà a terme a l’Estadi Municipal de Futbol.

L’endemà, dimarts, 26, entre les 9.30 i les 10.30 s’organitzarà una Sessió de Gimnàstica per la Gent Gran -portes obertes- a Mont-aQua. L’activitat està adreçada per a les persones majors de 60 anys.

El dimecres 27 seran els alumnes de Cicle Mitjà els participants en una Trobada Esportiva que també es celebrarà a l’Estadi Municipal. L’activitat es farà entre les 9.30 i les 12.30 hores.

Continuaran les activitats de la Setmana Europea de l’Esport el dijous 28 de setembre, a Mont-aQua, amb una nova sessió de Gimnàstica per la Gent Gran (entre les 9.30 i les 10.30 hores).

El divendres 29 s’organitzarà una nova Trobada Esportiva a l’Estadi Municipal, en aquest cas adreçada als infants de Cicle Superior (en horari de 9.30 a 12.30 hores).

Una de les propostes més destacades de la Setmana de l’Esport serà la celebració, el dissabte 30 de setembre, de la tercera edició de la Fira de l’Esport de Montbui. La Fira es durà a terme en el Boulevard montbuienc i hi participaran les entitats esportives del municipi, que podran presentar a la ciutadania les diferents propostes, activitats i projectes esportius en els quals treballen. La Fira, de caire lúdic, s’ha consolidat com un punt de trobada de l’esport montbuienc just a l’inici de la nova temporada de competicions.

I finalitzarà la Setmana Europea de l’Esport a Montbui, el mateix dissabte 30 de setembre, amb una Tirada esportiva de Tir al Plat. La competició es farà al Camí de Can Lledó entre les 16 i les 20 hores. Organitza l’Associació de Caçadors de La Tossa. El preu per participar en la tirada és de 12 euros. Per a inscripcions cal enviar un missatge al número 687 70 70 04.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*