Inici Destacats Més de 6.000 alumnes i mestres han passat aquest curs per l’Observatori...

Més de 6.000 alumnes i mestres han passat aquest curs per l’Observatori de Pujalt

COMPARTIR

El curs escolar que acaba de finalitzar ha permès als Camps i Entorns d’Aprenentatge del Departament d’Educació retrobar-se amb moltes escoles que no havien pogut fer sortides arran de la pandèmia.

L’Observatori de Pujalt és un d’aquests Entorns d’Aprenentatge on es treballa la meteorologia, l’astronomia, les energies renovables i també la guerra civil. Aquest curs 2021-22 ha estat a l’Observatori el curs amb més afluència d’escoles que ha tingut mai. Un total de 108 centres d’arreu de Catalunya han realitzat sortides i estades de 2 i 3 dies repartits en 129 dies dins del calendari lectiu. Un total de 5.590 alumnes i 461 mestres han passat per aquest Entorn d’Aprenentatge, que és l’únic que hi ha a la comarca de l’Anoia, per tal de potenciar el seu aprenentatge.

De cara al proper curs 2022-23 ja es van començar les inscripcions el passat mes de maig per anar als camps i entorns d’aprenentatge. De moment les inscripcions inicials superen arreu les inscripcions del curs passat i les places disponibles.

FER UN COMENTARI

*