Inici Societat Més de 500 signatures reclamen més seguretat a l’avinguda Gaudí d’Igualada després...

Més de 500 signatures reclamen més seguretat a l’avinguda Gaudí d’Igualada després de l’atropellament d’una menor

COMPARTIR
Mari Ángeles Sánchez, mare de la menor atropellada, amb les signatures recollides.

Un grup de mares i pares de l’escola Emili Vallés d’Igualada ha recollit més de 500 signatures per reclamar més seguretat al pas de vianants de l’avinguda Gaudí d’Igualada arran de l’atropellament d’una menor de 6 anys el passat mes de setembre. La campanya de recollida, liderada per la mare de la nena atropellada, ha acabat aquesta passada setmana amb el lliurament de les signatures a l’Ajuntament d’Igualada.

Els signants persegueixen «acabar amb la inseguretat d’aquest punt», ubicat a la cruïlla de l’Avinguda Gaudí amb el carrer Prat de la Riba, i sol·licitar a l’Ajuntament d’Igualada la instal·lació d’un pas elevat i/o bandes transversals d’alerta que facin reduir la velocitat dels vehicles que hi passen.

Les famílies lamenten que per aquest pas de vianants (a nivell pla i sense regulació de semàfor) «circulen diàriament vehicles a gran velocitat sense respectar aquesta senyal viària i provocant nombroses situacions de perill pels vianants que el creuen» i afegeixen que molts d’ells són alumnes de l’escola Emili Vallés i dels Instituts Pere Vives i Milà i Fontanals. Segons els signants, l’avinguda Gaudí és una via molt transitada i l’actual senyalització en aquest punt «és insuficient per garantir la seguretat dels vianants».

2 COMENTARIS

FER UN COMENTARI

*