Inici Destacats Més de 250 alumnes participen en les Jornades Esportives ‘Fem Escola, Fem...

Més de 250 alumnes participen en les Jornades Esportives ‘Fem Escola, Fem Camí!’ a Vilanova del Camí

COMPARTIR

El passat divendres 19 de maig, l’alumnat de 6è de primària dels tres centres educatius del municipi, juntament amb l’alumnat de 1r d’ESO de l’Institut Pla de les Moreres, van celebrar una nova edició de les Jornades Esportives dinamitzades pels nois i noies de 1r de Batxillerat.

Aquesta activitat s’emmarca dins del cicle d’activitats “Fem Escola, Fem Camí!” que, a banda de les activitats conjuntes que es duien a terme als centres de primària, enguany també s’hi han sumat les activitats conjuntes amb la primera etapa d’infantil i amb secundària.

Més de 256 alumnes dels 4 centres educatius han participat en les jornades que ha ofert als joves fins a sis disciplines i jocs esportius diferents com futbol, hoquei, handbol, mate, ringo i un 4 en ratlla gegant, com si fos de cursa de relleus.

Totes les activitats s’han portat a terme en el camp de futbol Can Titó, en equips mixtes de sis o set jugadors, garantint que, almenys hi hagués una representació de tres dels quatre centres educatius a cada equip.

Tot l’alumnat, va lluir la samarreta que els ha regalat la regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Vilanova del Camí, que incorpora el disseny d’aquest camí que els centres educatius fan conjuntament per avançar cap al futur de l’educació.

Les jornades han estat un primer contacte d’aquest tram del camí, ja que durant el pròxim curs l’alumnat de 6è compartirà el primer cicle de l’educació secundària a l’Institut. Aquest també és un dels objectius de la jornada, compartir espais per enfortir la xarxa educativa del municipi.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*