Inici Destacats Meritxell Batet presenta els candidats del PSC a Piera, Masquefa i Els Hostalets amb...

Meritxell Batet presenta els candidats del PSC a Piera, Masquefa i Els Hostalets amb “Sumem per l’Anoia Sud”

COMPARTIR

La presidenta del Congrés dels Diputats, Meritxell Batet, va visitar el passat dissabte Piera amb motiu de l’acte de presentació de Sumem per l’Anoia Sud, un projecte encapçalat per les tres candidatures municipalistes impulsades pel PSC i altres espais d’esquerres en aquesta zona de la comarca: Sumem per Piera, Sumem per Masquefa i Sumem pels Hostalets. L’objectiu «és una política unificada on sumar esforços serveixi per treballar els reptes i oportunitats que ofereix el territori: infraestructures, educació, seguretat, desenvolupament econòmic i serveis mancomunats».

Els candidats a l’alcaldia Carme González per Piera, Dani Gutiérrez per Masquefa, Dani Vendrell pels Hostalets i el primer tinent d’alcalde del municipi, Javier Perellón, van rebre a la presidenta del Congrés dels Diputats al Casal d’Avis de Piera, on va poder fer una visita a les instal·lacions i conversar amb els veïns i veïnes.

Un cop finalitzada la visita, es va fer una passejada per l’eix comercial de Piera, on es van visitar alguns comerços fins a arribar al Foment, o més d’un centenar de persones van assistir a la presentació del projecte Sumem per l’Anoia.

Durant l’acte, els tres candidats del PSC van exposar les diferents necessitats que té l’Anoia Sud com a territori. Dani Vendrell, de Sumem pels Hostalets, va esmentar les infraestructures i les connexions amb carreteres principals de les quals disposa l’Anoia Sud; Carme González, de Sumem per Piera, va explicar les lluites que s’han fet per defensar i millorar la línia directa de tren Igualada-Barcelona i la instal·lació d’una comissaria de Mossos d’Esquadra a Piera que doni servei a un territori tan extens com és l’Anoia Sud; mentre que Dani Gutiérrez, de Sumem per Masquefa, va desenvolupar l’àmbit de l’educació i la defensa i millora de les places i oferta de la FP, un transport mancomunat a l’Anoia Sud amb un carnet jove i altres serveis a la ciutadania.

Meritxell Batet va fer la cloenda a l’acte, tot posant en valor la defensa municipal i de territori que fa el PSC amb les candidatures de Sumem per Piera, Masquefa i Els Hostalets, i donant importància a la cohesió de territori i la seva corresponent unió de forces per aconseguir els equipaments i serveis que l’Anoia Sud es mereix.

La presidenta del Congrés va aprofitar per donar tota la força als candidats per guanyar les eleccions municipals del 28 de maig on el PSC no només té com a objectiu a guanyar als municipis de l’Anoia Sud, sinó a convertir-se en el partit guanyador al conjunt de la comarca, segons han exposat els socialistes a través d’un comunicat.

 

FER UN COMENTARI

*