Inici Política Meritxell Baqué Lopez (CUP), reelegida alcaldessa de Vallbona d’Anoia

Meritxell Baqué Lopez (CUP), reelegida alcaldessa de Vallbona d’Anoia

COMPARTIR

La Sala Jaume Calveras de Vallbona d’Anoia va acollir dissabte 17 de juny la constitució del nou consistori pel mandat 2023-2027.

L’acte va començar amb la formació de la mesa d’edat i, a continuació, els regidors i regidores van prometre o jurar el càrrec de regidor/a de l’Ajuntament. Tot seguit es va procedir a la votació que va permetre a la candidata de CUP-Amunt, Meritxell Baqué, ser escollida novament alcaldessa de Vallbona pel mandat 2023-2027; amb 5 vots a favor; 4 de la seva mateixa formació i un d’ERC.

La nova corporació estarà formada per 9 regidores i regidors; 4 de CUP – Amunt; Meritxell Baqué López, Roc Farreras Amill, Tomas Perez Marcelo, i Lourdes Saumell Vallès, 2 de PSC-CP; Maria Isabel Ferrer Bosch i Antonio Luís Carrasco Ruiz, 2 de CM (Junts); Pere Masagué Esteve i Benjamín Borras Delgado i un d’ERC-AM; Joan Garcia Semitiel.

En la seva primera intervenció, Baqué va afirmar que assumia de nou el càrrec amb molta responsabilitat, orgull i il·lusió personal i d’equip, ja que han passat de tenir 2 a 4 regidores. Alhora també va explicar que «arribar fins aquí, a una majoria, no ha estat una feina fàcil, però hem treballat per poder tenir un acord amb ERC i treballar conjuntament» Baqué va assenyalar «que el consens dels grans projectes s’han de treballar per tenir el màxim d’acord amb la majoria dels grups municipals». Després de fer un balanç d’aquests 4 anys, va afirmar que el seu equip afronta aquesta nova legislatura amb molta més experiència. Finalment, va agrair als regidors sortints la feina feta, als treballadors de l’ajuntament l’acompanyament aquests darrers anys, a la gent de l’assemblea de la CUP, a les famílies pel suport incondicional i als 338 vallbonencs i vallbonenques que els han fet confiança.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*