Inici Societat El Mercat Municipal de la Masuca obre un espai d’Slot els dissabtes...

El Mercat Municipal de la Masuca obre un espai d’Slot els dissabtes del mes de juny

COMPARTIR

Aquest mes de juny, el Mercat Municipal de la Masuca d’Igualada ha obert un nou espai pensat per als més petits: una parada de Slot. A partir d’ara, els nens i nenes d’entre 6 i 12 anys podran gaudir d’aquesta divertida activitat amb dos cotxes i dos comandaments.

La iniciativa està pensada per oferir una experiència diferent als més joves i mentre els adults realitzen les seves compres al mercat.

Tots els dissabtes del mes de juny, de 11,00h a 13,00h, els nens i nenes tindran l’oportunitat de gaudir d’una pista de Slot. Per participar, només cal inscriure’s en una llista el mateix dissabte i es podrà donar voltes al circuït ubicat al mercat durant 10 minuts.

Amb aquesta novetat, el mercat de la Masuca d’Igualada segueix apostant per oferir propostes variades per a tota la família i convertir-se en un espai de trobada i referència per a tota la família.

La inauguració d’aquesta activitat tindrà lloc el dissabte 8 de juny, dins el mercat de la Masuca.

La pista i els cotxes que es podran gaudir en aquest espai són fruit d ela col·laboració entre el mercat de la Masuca i Tim Comarca Slot Racing Club.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*