Inici Societat Mecaplast haurà de readmetre les delegades sindicals de CGT que va acomiadar

Mecaplast haurà de readmetre les delegades sindicals de CGT que va acomiadar

COMPARTIR

[Img #21236]El Jutjat Social número 26 de Barcelona ha dictat una sentència que obliga l’empresa anoienca Mecaplast a readmetre Sandra Lorente i Teresa Dávila, presidenta i secretària del comitè d’empresa respectivament que van ser acomiadades fa gairebé un any i mig, segons informa Xarxa Penedès.

 

[Img #21237]Les dues treballadores havien recorregut la decisió de l’empresa i finalment, aquest dimarts s’ha fet pública la sentència. El sindicat CGT, al qual estaven afiliades, ha fet diferents mobilitzacions des de l’acomiadament de Sandra i Teresa.

 

Teresa Davila i Sandra Lorente van ser acomiadades el 10 d’octubre de 2013. De seguida, el sindicat CGT va denunciar que es tractava d’una “persecució sindical” i d’assetjament laboral contra els membres del comitè d’empresa de l’empresa.

 

Les treballadores denunciaven que la tàctica de l’empresa era “dividir al comitè” aprofitant les presumptes irregularitats en la gestió econòmica del comitè d’empresa per part de la seva tresorera, membre d’UGT. Totes tres van ser acomiadades l’octubre de 2013, mentre l’antic president del comitè –membre de CCOO- havia estat acomiadat mesos abans.

 

 

 

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*