Inici Festes Masquefa es disfressa de Carnaval

Masquefa es disfressa de Carnaval

COMPARTIR

Malgrat la pandèmia de la Covid-19 Masquefa no es quedarà aquest 2021 sense Carnestoltes. I és que l’Ajuntament i el Casal de Joves de Masquefa han treballat de valent al llarg de les darreres setmanes per a proposar als veïns una alternativa festiva plenament segura i adaptada a les normes de seguretat i restriccions vigents.

Concurs de disfresses per Instagram

La Regidoria de Joventut convoca aquest 2021 la primera edició del Concurs de disfresses per Instagram. El certamen estarà dividit en dues categories -disfresses i balcons-, és obert a tota la població, i es repartiran diferents premis:

Disfresses: dos premis de 50€ per a cada categoria per a bescanviar als comerços locals adherits a l’Associació Masquefa Comerç.

Balcons: dos premis de 50€ per a la categoria individual i dos premis de 100€ per a la categoria col·lectiva per a bescanviar als comerços locals adherits a l’Associació Masquefa Comerç.

En la categoria de disfresses hi poden participar adults (un mínim de dues persones i un màxim de sis, a partir de 18 anys), joves (mínim dues persones i un màxim sis, de 13 a 17 anys) o famílies (mínim dues persones i un màxim 6, de la mateixa família o bombolla familiar, una de les quals ha de ser un adulta). Per participar al certamen heu de fer una foto d’un mínim de dues persones disfressades a casa vostra o en algun lloc de Masquefa i publicar-la a Instagram del 15 al 21 de febrer amb l’etiqueta #carnavalmasquefa2021 i etiquetant el Casal de Joves. Un cop acabat el concurs, un jurat designat per la Regidoria de Joventut escollirà les fotografies guanyadores, i el veredicte es farà públic durant la setmana del 22 al 28 de febrer. Per a més informació podeu consultar les bases del concurs.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*