Inici Destacats En marxa la campanya d’Ibons Joves al comerç igualadí

En marxa la campanya d’Ibons Joves al comerç igualadí

COMPARTIR

Des del 6 de novembre ja està en marxa la campanya impulsada per l’Ajuntament d’Igualada, iBons Joves, de promoció del comerç de la ciutat a través de la qual els joves, de 16 a 23 anys, poden adquirir bons per a bescanviar en els comerços minoristes de la ciutat.

La campanya iBons funciona a través de la compra de bons a la web ibonsigualada.cat. El jove s’ha de registrar, comprar els bons i descarregar-los al seu mòbil. El preu del bo és de 10 euros, dels quals el jove només paga 3 euros i els 7 restants els subvenciona l’Ajuntament. Cada persona pot adquirir fins a 5 bons per gaudir d’un descompte total de 35 euros. Es podran utilitzar fins al 24 de desembre i comprar fins a exhaurir existències, només cal tenir entre 16 i 23 anys i estar empadronat a Igualada.

A la web ibonsigualada.cat es pot consultar la llista actualitzada de comerços adherits. Actualment, hi ha prop d’una cinquantena de diferents sectors; moda, tecnologia, restauració, alimentació, serveis… Per facilitar la visualització dels establiments adherits la majoria tenen la imatge de la campanya a l’entrada del seu establiment.

En total, s’emetran 17.142 bons amb un valor de campanya de més de 171.000 euros, on l’Ajuntament invertirà  120.000€  i cada comerç podrà disposar d’un màxim de 3.000 euros en bons.

L’Ajuntament d’Igualada, amb aquesta campanya IBONS Joves, vol incentivar la compra física al comerç local entre aquest sector de la població, a través d’una acció, la compra amb iBons, amb la qual tant els joves consumidors com el comerç surten guanyant.

Els comerços interessats a participar en aquesta campanya encara pot registrar-se a través també de la pàgina web ibonsigualada.cat. Ho poden fer comerços minoristes, restauració, agències de viatges i serveis de reparació de teixits o electrodomèstics.

La campanya compta amb el suport de la Cambra de Comerç, Indústria i Navegació d’Igualada.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*