Inici Hoquei Marta Soler, Sílvia Borràs i Solange Albares, baixes de la nova temporada...

Marta Soler, Sílvia Borràs i Solange Albares, baixes de la nova temporada de l’Aqua Igualada FHCP

COMPARTIR

[Img #25144]A punt de començar la nova temporada a l’OKlligaf, l’AQUA Igualada fa oficial les baixes del primer equip. La Solange Albares fitxa pel CP Manresa; la portera Sílvia Borràs es retira després de ser una part essencial en la permanència de l’equip a l’OKlligaf en la difícil temporada 13/14; i la Marta Soler, el referent igualadí de la darrera dècada també penja l’estic i passa a ser la responsable tècnica esportiva de l’Igualada Femení HCP.

 

[Img #25145]Després de presentar a la Mònica Ferrer, portera provinent del CP Vilanova; la igualadina Ivonne Copoví provinent del Dominicos gallec i la jove internacional per Colòmbia Sofia Ramírez, el club dóna per tancat l’equip d’OKlligaf d’aquesta temporada 15/16, que comença aquest dissabte a la pista del CH Mataró.

 

[Img #25143]El club desitja a totes elles el millor en aquestes noves etapes i agraeix la seva aportació, essencial, en aquestes darreres temporades. En especial a la Sílvia Borràs que amb la seva cultura de club i d’equip, i amb les seves qualitats i valors, sempre està disposada a donar un cop de mà. També a la Solange Albares, un actiu sobretot en les categories de formació del club i que també deixa un buit a les nenes de l’OKpatina.

 

[Img #25146]Nou rol de Marta Soler

 

Marta Soler continua vinculada al club i en serà la responsable tècnica. La seva experiència i trajectòria és sens dubte un actiu imprescindible per a un club que està apostant, i de quina manera, per la base de l’hoquei patins femení i per tornar l’equip d’OKlligaf a les zones d’honor de les diferents competicions. A la pràctica, la Marta ja està assumint aquest rol des de ja fa uns mesos i està molt motivada i il·lusionada en aquesta nova etapa.

 

El club desitja que la nova etapa de la Marta Soler a l’Igualada Femení HCP sigui tant o més exitosa que la de jugadora i sigui, com ha estat sempre, determinant per assolir els objectius marcats. Recordem que com a jugadora, la Marta Soler ha guanyat entre molts altres trofeus, 2 Campionats del Món, 1 Campionat d’Europa, 1 Copa d’Europa de clubs…

 

El club està preparant un acte en reconeixement a la trajectòria d’aquestes jugadores, juntament amb els actes pel 25è aniversari de l’hoquei patins femení a Igualada.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*