Inici Destacats Maristes Igualada guanya un dels premis del Concurs Escolar de l’ONCE

Maristes Igualada guanya un dels premis del Concurs Escolar de l’ONCE

COMPARTIR

L’escola Maristes Igualada, l’Escola ‘Guillem de Balsareny’ i el Col·legi ‘Sant Rafael’ (La Selva del Camp, Tarragona) han estat els guanyadors de Catalunya al 38 Concurso Escolar del Grupo Social ONCE  que, en aquesta ocasió, ha convidat els mestres i estudiants a realitzar diferents treballs per fomentar la inclusió i la igualtat dins del seu entorn més proper als àmbits de l’oci, l’educació, l’ocupació o l’accessibilitat universal.

A Catalunya, han participat un total de 6.219 estudiants i 133 professors de 103 centres educatius públics, concertats i privats, des de Primària fins a Batxillerat, a més d’Educació Especial i Formació Professional.

El treball del centre igualadí ha estat premiat en la categoria d’ESO i FP bàsica. Es tracta d’un vídeo realitzat per alumnes de 4rt d’ESO amb el professor Josep Costa que porta per títol «Fem realitat allò que encara és un somni».

Els grups guanyadors en aquesta fase autonòmica passen a la següent fase, la estatal, la resolució de la qual es coneixerà al mes de maig.

El jurat de Catalunya ha valorat la creativitat, la qualitat, el missatge i l’accessibilitat dels treballs presentats. Ha estat format per la presidenta, Lidia Ramos,  cap del departament de Coordinació i Talent d’ONCE Catalunya; María de la Sierra López, vicepresidenta 2a del Consell Territorial ONCE Catalunya; Meritxell Caralt, Secretària Tècnica de COCARMI; Carmina Pujol i Lourdes Caseny, tècniques del servei d’Atenció Educativa Inclusiva i Orientació de la Direcció General de Currículum i Personalització del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya; Àngels Castro, periodista; Sara Reñé, tècnica de material Tiflotècnic del CRE ONCE Barcelona i membre del grup ACCEDO; i Dolors Moreiras, Mestra del CREDV/CRE ONCE Barcelona.

 

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*