Inici Infoescoles Els Maristes d’Igualada celebren una albada a la Tossa per celebrar el...

Els Maristes d’Igualada celebren una albada a la Tossa per celebrar el bicentenari

COMPARTIR

El 2 de gener del 1817 Marcel·lí Champagnat obria la porta de la primera comunitat marista en una senzilla caseta de La Valla, a França. Dos nois van ser els primers que van agafar amb passió la proposta d’educar els infants i joves, a l’estil de Maria. En aquests dos-cents anys s’han obert moltes altres portes amb la clau marista que avui es troben arreu del món.

La Comunitat Marista d’Igualada ho va celebrar el dilluns, dia 2 de gener, amb una Albada Marista, un acte convocat en els cinc continents. Es va realitzar a 3/4 de 8 del matí, a la sortida del sol, al Mirador de La Tossa de Montbui. Es va fer lectura d’una carta inspirada en les paraules de Marcel·lí Champagnat, després de la qual els assistents van compartir una estona fent passar el fred amb un petit esmorzar amb coca i cafè amb llet.

Al llarg d’aquest any 2017 es realitzaran activitats de tot tipus per celebrar el Bicentenari Marista (musical, exposició, celebracions, trobades…) als quals l’escola vol convidar tota la ciutadania.

FER UN COMENTARI

*