Inici Destacats Marc Castells presentarà la seva candidatura a l’Ateneu acompanyat de Xavier Trias

Marc Castells presentarà la seva candidatura a l’Ateneu acompanyat de Xavier Trias

COMPARTIR

El candidat de Junts per Igualada Marc Castells ha donat aquest dilluns el tret de sortida a la seva precampanya en una roda de premsa en què ha assegurat que «ens presentem amb l’objectiu de seguir fent una Igualada forta, ambiciosa, al servei de la gent i que lideri les ciutats mitjanes del país».

Una ciutat que té projecció de futur gràcies als projectes impulsats els darrers 12 anys, que han permès que la ciutat evolucionés. I és que tal i com ha dit Castells «el canvi de debò és aquest: és la transformació que ha fet Igualada de la mà de Junts per Igualada». Un canvi que ha evidenciat amb dues preguntes: «Quants estudiants universitaris, quants espais verds, quanta vitalitat comercial o quanta autoestima teníem fa 10 anys i tenim ara? O quina projecció de futur teníem fa deu anys i tindrem ara amb 107 noves hectàrees de sol industrial?».

D’altra banda, Marc Castells ha anunciat que el pròxim 23 de març, es farà l’acte de presentació del candidat a l’Ateneu Igualadí, un espai icònic per a la ciutat. Un acte que comptarà amb la presència i la participació de Xavier Trias «una persona a qui admiro a nivell personal i polític, amb qui m’identifico i amb qui ens asseurem per explicar-nos els somnis i il·lusions de futur per a les nostres ciutats». El candidat de Junts per Igualada ha recordat que, més enllà de la relació personal que manté de fa anys amb l’alcaldable de Junts a la ciutat comtal, «les dues ciutats tenen una relació històrica, des que el SXIV a Igualada se li va concedir ser carrer de Barcelona».

Després d’anys «treballant 24 hores al dia 365 dies l’any, s’ha fet molt feina per millorar la qualitat de vida de la gent i s’han impulsat projectes molt ambiciosos com la nova pista d’hoquei línia, l’anella verda, el parc central o la via blava que ens durà fins al mar per camins…. i que han convertit la nostra ciutat en un referent» ha apuntat Marc Castells. Però tot seguit ha afegit que «queda molta feina per fer per a la Igualada del 2030, en què volem ser una ciutat referent en l’aposta pel talent, la innovació, la sostenibilitat, els espais verds… en definitiva ser uns referents en qualitat de vida».

Coincidint amb el tercer aniversari del confinament de la ciutat d’Igualada i de la Conca d’Òdena, el candidat ha volgut recordar que «aquests anys hem viscut moments de tot, des la difícil situació econòmica financera de l’Ajuntament que hi havia quan vam entrar al Govern, diverses crisis generals que ens han afectat i, molt especialment, la de la pandèmia. Però malgrat tot Igualada ha anat a més i se n’ha sortit».

L’acte tindrà lloc el dia 23 de març a partir de les 20h del vespre al Teatre de l’Ateneu, un espai on Marc Castells espera «poder compartir aquest projecte de ciutat, amb tots aquells qui creuen que aquest és un projecte fort, il·lusionant, generós, ambiciós i al servei de les persones».

 

2 COMENTARIS

  1. Encara recordo com el Sr. Trias es va mofar del actual alcalde d’Igualada en directe i per TV3. D’això fa aproximadament uns 10 anys. Ara resulta que mantenen una relació personal des de fa anys.

  2. Aquest nano que fa el paper d’alcalde, del qual cal recordar que no se li coneix altre ofici ni benefici que arrosegar-se desde l’adolescencia pels passadisos de la cosa publica, rendint pleitesia i fent el gara-gara als seus kapos, no te limits de vanitat. I ara justament en Trias que li va recordar que dos sous no es poden cobrar quan aquell nano deia que havia renunciat al sou d’alcalde perque era diputat provincial. Mes baix no podiem caure, es d’esperar que aquesta sigui la ocasió per foragitarlo de l’alcaldia i que es guanyi la vida treballant, si te un minim de decencia.

FER UN COMENTARI

*