Inici Destacats Marc Castells presenta la llista «que vol guanyar per seguir governant” Igualada

Marc Castells presenta la llista «que vol guanyar per seguir governant” Igualada

COMPARTIR

“Una llista de proximitat, que va més enllà dels partits polítics i que suma sensibilitats de tota la societat civil igualadina. La llista que vol guanyar per seguir governant”. D’aquesta manera ha definit l’alcalde i candidat de Junts per Igualada, Marc Castells, el seu equip per a les pròximes eleccions municipals.

En una roda de premsa de presentació de la seva candidatura, a la Plaça Pius XII, l’alcaldable ha explicat que “som al km 0 d’Igualada i km 0 indica proximitat, a l’igual que la nostra llista, un equip de 31 persones que representen la proximitat i l’estimació per la nostra ciutat”.

Castells ha posat en valor «l’alt compromís de persones de la societat civil» a la candidatura i els ha volgut agrair “la seva implicació i que se sumin a un projecte que defensem i pel qual fa molts anys que treballem: el d’una Igualada que ha de ser una capital industrial, comercial, de serveis, però sobretot una ciutat líder en qualitat de vida”. Un model de ciutat que ha permès que “Igualada hagi fet un gran canvi els darrers anys, que hagi fet el canvi en majúscules”.

D’altra banda, Marc Castells ha volgut destacar també “la gran feina que han fet els regidors i regidores que m’han acompanyat aquests anys i als qual per això els he demanat que segueixin formant part de la candidatura, perquè ells són solvència contrastada”.

“Màxima experiència, energies renovades i alhora màxima il·lusió” es combinen a la candidatura de Junts per Igualada. “Una llista amb persones extraordinàries per a una ciutat extraordinària” ha explicat Castells.

Dues cares noves a les 11 primeres posicions

En les 11 primeres posicions, Junts per Igualada incorpora dos noms nous: Sandra de la Iglesia i Josep Ma Carpi, a qui Castells ha definit com a “dues persones extraordinàries: la Sandra, advocada, molt qualificada i amb una sensibilitat i unes capacitats que sumaran molt al nostre projecte; i en Josep Ma, que ha estat un referent històric de la Crida a la nostra ciutat, que és educador social i activista cultural i responsable d’ensenyament al Consell Comarcal”.

D’altra banda, Marc Castells, que ha presentat tots i cadascun dels 31 membres de la llista, ha remarcat i agraït també la implicació dels joves a la candidatura i ha recordat que “avui que fa 43 anys que es va fundar la JNC, nosaltres incorporem el Ton Pallarès i la Queralt Carbonell, de la JNC, perquè el futur és d’ells i els vull agrair que se sumin a treballar per una ciutat on els joves puguin estudiar, treballar i tirar endavant el seu projecte de vida” i ha posat en valor que formin part de la candidatura perquè “cal teixir aliances de futur entre la gent jove i la política en un moment de desafecció política”.

La llista la tanquen Ramon Mir i Josep Ma Oller “les dues persones amb qui va començar tot” ha explicat Marc Castells ja que “amb ells va començar aquesta cosa meravellosa que és ser alcalde de la meva ciutat, ells em van animar i sense ells no hauria estat possible”. Mir i Oller tenen una llarga trajectòria política i d’implicació en el teixit associatiu de la ciutat.

Representants de la societat civil

En aquest traspassar l’àmbit dels partits polítics, que ha marca la candidatura, Castells ha volgut ressaltar el fet que persones amb una alta implicació en la vida associativa de la ciutat, de diferents àmbits com l’esportiu, el comercial, l’empresarial, el cultural, el social… “s’hagin volgut sumar al projecte”.

Entre aquests figuren, per exemple, José Hernández, president del Futbol Club Fàtima; Carme Bonastre, presidenta de la Penya Blanc i Blava; Esther López, vinculada a diverses associacions de voluntariat; Fernando Villar, president del Club Petanca Fàtima; Fina Gassó, presidenta de Les dones de les tardes dels dimecres; José Luís Torres, vicepresident de la Unió Empresarial de l‘Anoia; Amàlia Sendra, que havia estat vicepresidenta de l’Ateneu Igualadí; o Maria Àngels Solé, que durant molt anys va ser presidenta del Mercat de La Masuca; a part de representants de comerços emblemàtics de la ciutat.

“Persones totes elles que coneixen com ningú el batec del seu barri i de la ciutat, que són dia a dia a peu de carrer i que, en molts casos es desviuen pels altres, des del voluntariat i des de les entitats de les quals formen part” ha conclòs Marc Castells.

FER UN COMENTARI

*