Inici Cartes dels lectors Manifest de la plataforma per uns impostos justos per Igualada

Manifest de la plataforma per uns impostos justos per Igualada

COMPARTIR

Des de la «PLATAFORMA PER UNS IMPOSTOS JUSTOS PER IGUALADA», volem dur a terme aquest manifest, com a mostra de rebuig a la gestió econòmica de l’equip de govern a l’Ajuntament d’Igualada, i les conseqüencies que se’n deriven.

La plataforma s’ha creat perque qualsevol igualadí s’hi pugui adherir i fer sentir la seva veu de protesta.

Ens considerem enganyats des del moment en que en la darrera campanya electoral de les municipals, els equips encapçalats pel Sr. Castells i pel Sr. Cuadras, mai van fer menció explícita respecte al que ara es preten, que es la pujada més desmesurada d’impostos municipals que mai ha vist aquest ciutat, i pitjor encara quan la pujada s’aplica a uns imports ja de per si molt elevats.

A futur, caldria plantejar la prohibició de dur a terme cap mesura d’aquestes característiques que no hagi estat inclosa en la campanya electoral per a coneixement del ciutadà abans d’emetre el seu vot.

Animem a tots els ciutadans d’Igualada que facin us del seu dret, presentant les pertinents al.legacions que poden trobar al web de la plataforma, tant el model de presentació física a les oficines de l’Ajuntament, com per internet, fent us de les diferents modalitats d’identificació virtual.

El web és https://impostosjustosigualada.cat

Aqui hi trobareu totes les indicacions necessàries. Teniu temps fins el 19 de desembre inclòs.

Instem l’equip de govern de l’Ajuntament d’Igualada a fer marxa enrere en la pujada d’impostos, i a cercar noves eines d’estalvi i disminució de despeses, per evitar situacions indesitjades de caire econòmic en el futur, i que aquestes hagin de ser, com és trist i costum, cobertes des de les butxaques dels contribuents.

No som nosaltres qui n’hem de patir les conseqüències.

I si no si veuen capacitats, que facin un pas al costat per donar pas a altres que puguin dirigir aquesta ciutat des del més estricte respecte i consideració a la seva ciutadania i les seves economies familiars, prou resentides des d’altres àmbits del difícil cami del dia a dia.

Perque no volem personatges que visquin de nosaltres, ens donin l’esquena i tirin pel camí fàcil de pujar impostos i contribucions quan els seus números i les seves gestions no son satisfactories pels seus interessos.

Des de la plataforma, animem a un canvi d’actitud del ciutadà igualadí, mostrant una implicació digne d’una societat moderna i crítica amb els seus problemes quotidians.

Perque la ciutat la fem els ciutadans, no pas els nostres representants.

No podem donar barra lliure per quatre anys a aquells que tenen el nostre benestar a les seves mans.

PLATAFORMA PER UNS IMPOSTOS JUSTOS PER IGUALADA

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*