Inici Destacats El Magic Dream Team Anoia celebra el triomf a la lliga regular...

El Magic Dream Team Anoia celebra el triomf a la lliga regular de la We League 7

COMPARTIR

Encara amb l’emoció de la ressaca per la celebració, l’equip de l’Associació Magic Dream Team Anoia de Vilanova del Camí està compartint aquests dies l’alegria d’haver quedat campions de lliga regular de Segona divisió de la We League 7 de futbol per a persones amb diversitat funcional. Una fita que ha enfortit encara més l’associació i que s’ha viscut com un assoliment de tot el club, com assegura Raúl Martos, promotor d’aquesta iniciativa ara fa ja tres anys.

Ha estat la tercera temporada per a l’equip vilanoví (que va iniciar-se en aquesta lliga des dels inicis del projecte del Magic Dream Team) però és la primera que han viscut amb l’estructura organitzada actual, com associació, amb noves incorporacions. L’entitat disposa de dos equips a Tercera divisió i un, a Segona, però l’èxit, com assegura Martos, ha estat per a tot el club i així ho han celebrat, tots plegats.

La We League 7 va ser creada a Premià de Mar per la Fundació Esportiva d’Arenys de Mar (Fedamar) que impulsa activitats de lleure, esport i oci per a les persones amb diversitat funcional. L’equip vilanoví ha estat líder gairebé tota la temporada en la seva categoria, tot i que com reconeixen, en les últimes jornades s’havien confiat una mica i els van empatar un partit quan havien estat invictes. Al final, però, es van endur el gol de la victòria sense dificultat.

Com reconeix Martos, el mèrit d’aquesta gran temporada és de Rafa Sabuquillo i Vicenç Vich que han portat, entre tots dos, el pes de l’equip. Amb tot, Martos no oblida a la resta d’entrenadors: Toni González, Sonia Rodríguez, Alba Sabuquillo i Hugo Martos, que estan fent, diu, una feina increïble. La clau principal de l’èxit és aquesta, i per això la victòria és de tots.

Fent història a Vilanova del Camí

Encara que com assegura Martos, aquesta no és una lliga competitiva i l’objectiu principal és la pràctica esportiva, per als jugadors la victòria ha estat molt valuosa. I no és per a menys, perquè la iniciativa del Magic Dream Team Anoia ha estat pionera a la comarca. Jugadors com l’Andrey Vich Rodríguez senten que estan fent història, però per sobre de tot, valoren el fet de formar part del club com a part d’una comunitat.

L’Andrey ha compartit a Ràdio Nova l’emoció i el gaudi d’aquesta experiència de participar en una competició com la We League 7, especialment considerant el seu enfocament en el futbol per a persones amb diversitat funcional. Afirma que amb els companys i companyes se sent molt ben acompanyat i que l’equip li encomana calma i l’ajuda a gestionar les emocions.

Ell forma part del club gairebé des dels inicis. És el porter de l’equip i viu amb orgull els colors del Magic Dream Team Anoia. És un jove entusiasta i reconeix que de vegades es pot posar nerviós en els partits, però els companys li han ensenyat a controlar-se força i mesurar la celebració dels gols per no ofendre o humiliar al rival. Sens dubte, lliçons esportives que cal recordar i de les quals prendre exemple. El seu lema és: “Magic Dream Team, la màgia del futbol inclusiu”.

El missatge que volen transmetre des del Magic Dream Team a altres persones amb diversitat funcional és que les portes del club estan obertes i que són una gran família.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*