Inici Poliesportiu L’Outdoor Center de Castellolí s’estrena amb una marxa nòrdica i BTT “only...

L’Outdoor Center de Castellolí s’estrena amb una marxa nòrdica i BTT “only women”

COMPARTIR

Només fa un mes que l’Outdoor Center Castellolí obria portes i les dues activitats organitzades des d’aleshores han estat tot un èxit de participació: tant la marxa nòrdica del passat dissabte 24 com el curs de BTT “only women” realitzat el dissabte 17 de novembre.

[Img #2561]La marxa nòrdica va comptar amb la participació de 47 persones, que durant la primera hora van assistir a un curs de tècnic de marxa nòrdica a càrrec dels monitors especialitzats Olga Reig i Isidre Tort. Després de l’escalfament conjunt es va iniciar una ruta per Castellolí i es va fer una parada per esmorzar a la Llosa de Cal Muset. A [Img #2560]continuació, el grup va seguir per fer una baixada passant pel Castell de Castellolí i part de la ruta vermella d’Anoiabiketour fins arribar al poble per acabar amb uns estiraments conjunts a la plaça de les escoles.

Dissabte 17 de novembre, tot i la pluja, 22 noies van assistir al curs de Btt “Only women”. La primera part de la formació va ser teòrica i va constar d’explicacions sobre les posicions sobre la bicicleta, sobre els centres de gravetat, les pujades i baixades, la força centrífuga de les corbes, temes de mecànica, com treure les pors, etc. Després, es [Img #2559]va realitzar una ruta molt tècnica per fortes pujades i fang. La creixent intensitat de la pluja però, va obligar a posposar la segona part del curs que tindrà lloc el dissabte 8 de desembre.

L’Outdoor Center és un nou centre per a la promoció turística de l’Anoia, un centre d’activitats a l’aire lliure ubicat al local La Brillante de Castellolí, on es treballa per la dinamització i promoció de les activitats a l’aire lliure. La iniciativa està promoguda pel Consell Comarcal de l’Anoia i gestionada per l’empresa Ocisport.

[Img #2558]

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*