Inici Destacats Loteria Montbui, primer premi del Concurs d’Aparadors Nadalencs del municipi

Loteria Montbui, primer premi del Concurs d’Aparadors Nadalencs del municipi

COMPARTIR

El passat 18 de desembre, en el marc de la Fira de Nadal, va finalitzar el 11è Concurs d’Aparadors Nadalencs. Com és costum, hi va haver votació presencial a la carpa de la UEM, i al migdia es va reunir el jurat per procedir a la deliberació. El jurat en aquesta ocasió va estar

L’Alcalde Jesús Miguel Juárez i el regidor de Comerç Jordi Bòria Taixé, conjuntament amb els membres del jurat (un representant de la UEM, una representant de Promoció Econòmica i una representant de Viu La Festa) van ser els encarregats de lliurar els premis als tres millors aparadors, determinats per la suma del Vot del Jurat i del Vot popular.

La suma del vot del jurat (ponderava un 60%) i del vot popular (40%) va determinar que el primer premi fos per a l’aparador de Loteria Montbui (400 euros i placa); el segon premi se’l va endur Perrqueria Juani (200 euros) i el tercer guardó va ser per a Perruqueria Alnoi (100 euros).

El jurat d’aquest concurs va valorar criteris com l’originalitat, la utilització de materials reciclats i la complexitat dels treballs de decoració.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*