Inici Destacats L’oposició d’Òdena reclama un ple extraordinari sobre projectes d’energies renovables

L’oposició d’Òdena reclama un ple extraordinari sobre projectes d’energies renovables

COMPARTIR

Els cinc regidors i regidores de l’oposició, membres de les agrupacions Òdena Progrés i el regidor d’Òdena a Fons, han decidit prendre la iniciativa i garantir la participació ciutadana i la transparència «davant del mutisme persistent de l’alcaldia i l’equip de govern de Òdena després de l’aprovació d’un projecte de parc fotovoltaic», segons un comunicat conjunt.

Per això han presentat una sol·licitud formal perquè es convoqui un Ple Extraordinari de l’Ajuntament, amb l’únic punt de l’ordre del dia centrat en el debat i votació de les mesures que l’Ajuntament ha de prendre en relació amb els parcs fotovoltaics.

L’oposició espera amb interès la resposta del govern municipal i confia que compartiran tota la informació pertinent sobre l’estat del projecte i les seves opinions i posicions respecte a aquest assumpte. També volem recordar els compromisos presos pel plenari en el mandat anterior i estem disposats a acordar noves mesures que garanteixin la protecció del nostre entorn i la qualitat de vida dels ciutadans, tot evitant la implantació d’instal·lacions elèctriques perjudicials.

Cal destacar que, segons les normatives vigents, l’alcaldessa o l’alcalde estan obligats a convocar un Ple Extraordinari dins d’un termini de 15 dies, atesa la sol·licitud formulada per més d’una quarta part dels regidors.

Òdena Progrés i Òdena a Fons insten l’alcalde a convocar aquest Ple Extraordinari el més aviat possible, de manera que la ciutadania disposi de l’oportunitat de participar activament i presentar els seus punts de vista abans que s’esgoti el termini per a la presentació de recursos en relació amb el projecte de parc fotovoltaic.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*