Inici Atletisme Lola Palau i Antonio Romero (CERRR Igualada), a l’Ironman de Copenhagen

Lola Palau i Antonio Romero (CERRR Igualada), a l’Ironman de Copenhagen

COMPARTIR

[Img #24282]El passat 21 d’ agost, Antonio Romero i Lola Palau, triatletes del Cerrr Igualada van marxar cap a Copenhague per disputar el Ironman que feien en aquesta ciutat el diumenge dia 23. Després de preparar dissabte les bicicletes i tot el material al box, el diumenge la Lola va prendre la sortida a les 7:40 amb el grup d’edat de 40-44 anys, mentre que l’Antonio ho feia a les 7:50 amb el grup d’ edat de 45-50 anys.

 

La natació es va disputar a una volta de 3.800 metres, a la «laguna» un llac amb barreja aigua dolça i salada i una abundant presència d’algues. La Lola Palau, va sortir de l’ aigua amb un temps de 1h01 i Antonio Romero amb 1h08. A continuació tocava el tram de bici, amb180 km, amb la dificultat afegida d’unes rafegues de vent molt fortes que va complicar aquest sector, a més, a part de que el circuit presentava un desnivell de 1200 metres positius i corbes molt tancades i pronunciades. Els dos triatletes del CERRR Igualada es trobaren a la transició i decidiren intentar completar els kilòmetres restants plegats. El temps del sector de bici de l’Antonio va ser de 6h11’ i el de la Lola va ser de 6h29’.

 

Finalment, el sector de córrer de 42 km, va ser a 4 voltes pel costat del mar i centre de la ciutat, amb llocs molt estrets i adoquinats Completant la marató els dos triatletes amb un temps de 4h04. Antonio va finalitzar la prova amb un temps total de 11h37’, que significava completar el seu 9è Ironman. Per la seva part, Lola Palau, que debutava en aquesta distància, va fer-ho en 11h47’.

 

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*