Inici Destacats L’odenenc Gal Gomila presenta el thriller «Sotto Voce»

L’odenenc Gal Gomila presenta el thriller «Sotto Voce»

COMPARTIR

Un assassinat, un bocí de carta d’amor i un enigma per resoldre formen part de les pàgines del nou thriller de l’odenenc Gal Gomila: Sotto voce.

L’autor ha escollit La Biblioteca L’Atzavara per fer-ne la seva presentació, el pròxim dissabte 17 de febrer, a dos quarts de 12 del matí. A la presentació també hi formarà part Marina Llobet, escriptora i professora de llengües estrangeres.

Gomila presentarà el llibre també a la Biblioteca Central d’Igualada. La presentació tindrà lloc el dijous 22 de febrer a les 7 de la tarda.

La novel·la, que es va llançar al mercat el passat dijous 25 de gener, situa part de la seva trama a Òdena i té com a protagonistes un prestigiós músic que apareix assassinat dins del seu cotxe amb el bocí d’una carta d’amor; i la Clàudia Blanch, una investigadora dels Mossos d’Esquadra, encarregada d’esclarir l’horrible homicidi.

Sotto voce, la tercera obra de l’autor, ja és finalista al Premi Ramon Llull de les Lletres Catalanes. Forma part de l’editorial La Campana, de Pengüin Llibres.

Divendres 5 d’abril, a les 18.30h, la Biblioteca L’Atzavara farà una trobada amb l’autor Gal Gomila al Club de lectura de novel·la. Totes les persones participants ja s’hauran llegit el llibre i s’intercanviaran opinions amb l’autor el mateix dia.

L’estrena del thriller ha estat a través de la promoció d’un booktrailer on es pot veure una escena de l’autor a Òdena, i la investigació del cos de Mossos d’Esquadra.

 

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*