Inici Destacats L’Observatori de Pujalt es converteix en camp d’aprenentatge

L’Observatori de Pujalt es converteix en camp d’aprenentatge

COMPARTIR

A l’Observatori de Pujalt es troba l’Entorn d’Aprenentatge de Pujalt, EdA de Pujalt servei educatiu del Departament d’Educació, que el proper curs 2023-2024 es convertirà en un Camp d’Aprenentatge, CdA de Pujalt, després de 9 cursos funcionant com a Entorn. Enguany passaran 105 escoles amb més de 6.000 alumnes i mestres.

Al camp d’aprenentatge ofereixen activitats per centres de primària i secundària en 4 àmbits de treball: meteorologia, astronomia, energies renovables i guerra civil (memòria històrica). Els centres poden fer estades de 2 o 3 dies o fer sortides d’un dia. Alguns centres també formen part de la xarxa AnoiaMéteo Centres que permet compartir dades meteorològiques que des dels centres es recullen.

De cara a les inscripcions pel proper curs 2023-2024, el primer període s’ha obert aquest mes de maig i es tancarà el proper 31 de maig. En cas de quedar dates disponibles s’obrirà un segon període d’inscripcions més endavant i es podrà reservar també sortida o estada. Tota la informació es pot trobar a la web: https://observatoridepujalt.cat

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*