Inici Destacats Lliurats els Premis Igualada Recerca Jove

Lliurats els Premis Igualada Recerca Jove

COMPARTIR

L’Escola Universitària d’Enginyeria Tècnica Industrial d’Igualada (EUETII) convoca anualment els Premis Igualada Recerca Jove per a estudiants de batxillerat i CFGS. Aquest premi contempla dues modalitats, la científico-tecnològica i la social-humanística, amb l’objectiu de potenciar l’interès per la recerca dels alumnes de secundària, a l’hora que s’incentiva la tasca educativa que es duu a terme als centres de secundària en aquestes àrees de coneixement.

De l’àmbit científic i tecnològic, el primer premi de la darrera edició ha estat per al treball «Disseny i muntatge d’un prototip d’una impressora 3D rotatòria amb coordenades polars», de l’alumne de l’INS Pere Vives Vich d’Igualada Marc Fernandes Quiot. La tutora del treball ha estat Rosa Pons.

El segon premi d’aquesta branca ha estat per al treball «Efectes de les teràpies no farmacològiques (fisioteràpia i musicoteràpia) a la malaltia d’Alzheimer», de Sergi Puigdemasa Serrano (INS Guinovarda de Piera). La tutora ha estat Josefina Moreno.

Pel que fa l’àmbit social i humanístic, el primer premi ha estat per al treball «Com et dius? Estudi dels noms dels igualadins», de Sofia Oliva Sabater, alumna de l’INS Joan Mercader d’Igualada. La tutora ha estat Raquel Castells.

El segon premi ha estat per al treball «Inscripcions llatines a la Comarca de l’Anoia», de Maria Cahner Riba, alumna de l’INS Joan Mercader d’Igualada. La tutora del treball ha estat Carme Subirà.

Els Premis Igualada Recerca Jove compten amb el suport del Consorci Escola Tècnica d’Igualada (CETI), del Centre d’Estudis Comarcals d’Igualada (CECI), del Rotary Club d’Igualada, de la Unió Empresarial de l’Anoia (UEA), de l’Ajuntament d’Igualada i del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*