Inici Societat Lliurats els Premis Igualada Recerca Jove 2017

Lliurats els Premis Igualada Recerca Jove 2017

COMPARTIR

El passat 26 d’abril va tenir lloc, a la sala d’actes del Campus Universitari d’Igualada, el lliurament de premis de la 13 edició Igualada Recerca Jove als millors treballs de recerca de Batxillerat i de Cicles Formatius de Grau Superior de la nostra comarca i zona d’influència.

Aquests premis els convoca cada any l’Escola d’Enginyeria d’Igualada en col·laboració amb el Consorci Escola Tècnica (CETI), el Centre d’Estudis Comarcals (CECI), Rotary Club, l’Ajuntament d’Igualada i el departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya. Aquests premis tenen com a objectiu promocionar la tasca realitzada als centres de secundària en l’àmbit de la recerca.

Es van presentar 31 treballs i es van atorgar els següents premis:
1r Premi de l’àmbit científic tecnològic a Laura Subirana Rubio de l’INS Joan Mercader amb el treball “La realitat que treu el son als adolescents”. Tutora: Montse Estruch Romero

2n Premi científic tecnològic a Clara Busquet de l’INS Joan Mercader amb el treball “Parets entre branques”. Tutora: Mònica Verdés

Pel que fa a l’àmbit social humanística el 1r Premi se’l va endur Joel Serrano Ciria de l’INS Montbui amb el treball “Les emissions oficials de paper moneda a la Conca d’Òdena”. Tutora: Maria Peralta.

I finalment el 2n premi va ser per Maria Carmona Ramonjoan de l’Institut Pere Vives Vich d’Igualada amb el treball “Estudi de la relació entre l’autoestima i el rendiment escolar”. Tutor: Xavi Vidal

Pel que fa a l’entrega del 1r Premi “Pere Carles” al millor treball de grau de l’Escola d’Enginyeria d’Igualada convocat pel Col·legi d’Enginyers Tècnics Industrials de Manresa (CETIM) va ser per Vanesa Mases Espinasa pels seu treball “Utilització de la flor de safrà com a colorant natural”. Va ser galardonada amb un xec de 1000€.

Durant l’acte d’entrega també es va fer un reconeixement als alumnes millors classificats en les Proves Cangur que es van realitzar al Campus. Aquests van ser: Jan Segura Pons de 4t d’ESO de l’Escola Monalco, José Antoni Sánchez Palomino de 1r de Batxillerat de l’INS Pere Vives Vich i de 2n de Batixillerat Martí Riba Pons també de l’INS Pere Vives Vich.

El lliurament de premis va ser a càrrec de Patricia Illa, regidora d’ensenyament i joventut, Anna Bacardit, directora de l’Escola d’Enginyeria d’Igualada; Iolanda Tabares RRHH de l’empresa Alier; Rosa Mª Parés, presidenta del CECI i Jaume Solano, president del Rotary Club Igualada 2016-2017.

FER UN COMENTARI

*