Inici Festes Lliurats els premis del concurs fotogràfic dels Tres Tombs d’Igualada

Lliurats els premis del concurs fotogràfic dels Tres Tombs d’Igualada

COMPARTIR

Després del lliurament dels premis del Concurs de Dibuix Infantil sota el lema “Surt a veure els Tres Tombs” i de la inauguració de l’exposició de tots els dibuixos participants, – la qual restarà disponible als baixos de la Biblioteca Central d’Igualada fins dissabte 21 d’abril-, també organitzat pel Gremi de Traginers, el passat dissabte 14 d’abril tingué lloc l’entrega de premis d’un altre concurs que enguany celebra la seva 38ena edició: el Concurs de Fotografia “Típics Tres Tombs 2018”. Els premiats van ser els següents: el primer premi, cedit per l’entitat organitzadora, correspongué a Lluís Pérez Mañosas, de la Pobla de Claramunt; el segon premiat fou per l’igualadí Manel Caballé i Miquel (premi gentilesa de Camins i Associats S.A – Corredoria d’Assegurances); el tercer va ser per Manel Hidalgo Muñiz, d’Igualada (premi cedit per Taller Electromecànic Pujol); el quart premiat fou per l’igualadí Josep Balcells i Adzet (premi gentilesa de Gerard Jardins); el cinquè premiat va ser l’igualadí Marc Quintana i Bosch (premi atorgat per Instal·lacions Litre y Amper S.L); i finalment el premi especial (cedit per Peixos J.Dueñas) fou per l’igualadí Manel Marimon i Gomis. Un cop acabat el lliurament de premis, els assistents van poder gaudir d’un petit refrigeri.

Des del Gremi de Traginers volen agrair a totes les empreses, comerços, concursants i assistents la seva participació, així com a l’Agrupació Fotogràfica d’Igualada la seva dedicació i suport.

Fins el 29 d’abril i a la Sala Ramon Godó, de l’Agrupació Fotogràfica d’Igualada (plaça de la Creu, 18, baixos), tothom que ho desitgi podrà visitar l’exposició divendres 20 i 27 d’abril de 19h a 21h; dissabtes 21 i 28 d’abril també de 19h a 21h; i els diumenges 22 i 29 d’abril de 12h a 14h i de 19h a 21h.

Diumenge 6 de maig tindrà lloc la Trobada Nacional dels Tres Tombs a la Bisbal del Penedès, on el Gremi de Traginers d’Igualada hi participarà de nou i així acomiadarà la temporada.

FER UN COMENTARI

*