Inici Destacats Lliurats els premis del concurs fotogràfic dels Tres Tombs d’Igualada

Lliurats els premis del concurs fotogràfic dels Tres Tombs d’Igualada

COMPARTIR
Foto: Robert Domínguez

Aquest passat divendres 14 d’abril a les 7 de la tarda a l’Arxiu Comarcal de l’Anoia, va tenir lloc l’entrega de premis del 43è Concurs Fotogràfic “Típics Tres Tombs 2023”, que un cop més s’organitza des de l’Antic Gremi de Traginers d’Igualada amb la col·laboració de l’Agrupació Fotogràfica d’Igualada. Enguany, el concurs ha tingut una participació de 242 obres de la mà de 51 fotògrafs diferents, les quals, a més a més de les premiades, restaran exposades a la sala d’exposicions de l’Arxiu fins el 30 d’abril.

L’acte va comptar amb la presència del regidor de l’Ajuntament d’Igualada Pere Camps, amb el vicepresident de la Federació Catalana dels Tres Tombs Adolf Bargués, amb la presidenta de l’Antic Gremi de Traginers d’Igualada Montserrat Argelich i alguns membres de la Junta, així com del portador de la bandera gran Antonio Costa Díaz i la pubilla de les festes d’enguany Francina Solé Marimon.

Neus Aguilera Vilamajó de la Pobla de Claramunt va rebre el primer premi titulat “Agraïment”, que fou possible gràcies al patrocini de Supermercats Supermas. El segon premi fou atorgat a l’igualadí Manel Caballé Miquel amb la fotografia “Avi i net”, gentilesa de l’empresa Gerard Jardins. El tercer premi, gentilesa del Taller Electromecànic Pujol, correspongué a Jose Carlos Durán Vázquez amb l’obra titulada “Todos a una”, de Santa Margarida de Montbui. El quart premiat fou Jordi Sánchez  Brualla, de Cerdanyola del Vallès, amb la fotografia titulada “Ara en diuen autobús” i que fou possible gràcies al patrocini de “Peixos Dueñas”. El cinquè premi fou atorgat a Miquel Pons Bassas també de Cerdanyola del Vallès, per a la fotografia “La genet”, gentilesa de “Instal·lacions Litre y Amper S.L”. Finalment, el premi especial concedit per l’Antic Gremi de Traginers d’Igualada fou per a la jove Alba Pérez Prieto, de la Pobla de Claramunt i la seva obra titulada “Traginers.1”.

Des de l’entitat organitzadora volem agrair un cop més la dedicació de tots els participants, així com l’aportació de totes les empreses col·laboradores que han fet possible l’acte. També agrair a l’Arxiu Comarcal d’Igualada la seva bona acollida i l’espai cedit per a poder dur a terme l’exposició.

FER UN COMENTARI

*