Inici Cultura Lliurats els premis del concurs de dibuix ‘Surt a veure els Tres...

Lliurats els premis del concurs de dibuix ‘Surt a veure els Tres Tombs’

COMPARTIR

El passat dissabte 8 d’abril, a la Biblioteca Central d’Igualada, tingué lloc el lliurament de premis del XIIè concurs de dibuix infantil sota el lema “Surt a veure els Tres Tombs”, organitzat per l’Antic Gremi de Traginers d’Igualada.

Els nens i nenes premiats d’enguany, varen ser els següents: Lina Makrani Pérez (P3-Escola Ramon Castelltort); Ivan Monton (P4-Escolàpies Igualada); Leo Morera Pardo (P5-Escola Dolors Martí); Adrià Contreras (1r-Acadèmia Igualada); Nayeli Aguilar (2n-Escola Ramon Castelltort); Àlex Membrive Caro (3r-Escola Emili Vallès); Berta Rica Botarda (4rt-Escola Emili Vallès); Martina Oliva Cuerva (5è-Col·legi Maristes); Maria Elna Güell Jorba (6è-Col·legi Maristes). I seguidament quatre premiats en la categoria “d’especials”: Arnau Sanahuja Farnós (Especial a “l’originalitat”-3r- Escola de l’Ateneu Igualadí); Neo Poch Díaz (Especial a “la perspectiva”- 3r- Mestral); Jordi Muntané González (Especial a “la tècnica”- 1r-Mowgli); Alba Torné Rodríguez (Especial al “collage”-6è-Col·legi Monalco).

Abans d’un petit refrigeri per a tots els assistents, els premiats recolliren el seu obsequi, gentilesa d’ “Alfil Office i Products”, que un any més ha fet possible l’acte i el concurs en general. A més de les obres premiades, l’exposició mostra més d’un centenar de dibuixos tots ells relacionats amb la festa dels Tres Tombs i que provenen de totes les escoles de la ciutat i d’infants entre 3 i 12 anys. Fins el 27 d’abril, tothom qui ho desitgi podrà visitar l’exposició dins de l’horari de la Biblioteca.

Des de l’entitat agraeixen també a la Biblioteca el seu servei i l’espai cedit per a l’exposició dels dibuixos, i també la participació de totes les escoles i de tots els nens i nenes que en formen part. Sense ells, el concurs no seria possible.

El proper dissabte 22 d’abril a les 7 de la tarda i a la seu de l’Agrupació Fotogràfica d’Igualada (Plaça de la Creu, 18, baixos): es farà la inauguració de l’exposició i entrega de premis del XXXVIIè Concurs de Fotografia “Típics Tres Tombs 2017”.

FER UN COMENTARI

*