Inici Destacats Lliurats els premis del concurs de dibuix dels Tres Tombs d’Igualada

Lliurats els premis del concurs de dibuix dels Tres Tombs d’Igualada

COMPARTIR

El passat dissabte 26 de març, la Biblioteca Central d’Igualada va acollir el lliurament de premis del 17è Concurs de Dibuix Infantil dirigit a les escoles de la ciutat sota el lema “Surt a veure els Tres Tombs”. El concurs, que té com a finalitat fer arribar a la mainada una de les tradicions més arrelades a la ciutat i incentivar-los per tal de poder gaudir en viu i en directe la festa, continua tenint molt bona salut, ja que han estat 12 les escoles que han participat en el concurs d’enguany i més d’un centenar els dibuixos exposats.

En aquesta edició i corresponent al curs d’I3 la guanyadora va ser Diana L. de l’escola Dolors Martí; d’I4 Joaquim L.U. de l’escola Garcia Fossas; d’I5 Oriol S.G. dels Maristes; de 1r de primària Anna B.F. de l’Acadèmia Igualada; de 2n de primària el guanyador fou Pol M. de la Dolors Martí; de 3r de primària Jan E.V. de l’Escola Pia; de 4rt de primària Marc N.C. dels Maristes; de 5è de primària la guanyadora fou Laia F.S. de l’Emili Vallès; i de 6è de primària Paula B. H. de la Dolors Martí. En la categoria de premis especials es van realitzar tres lliuraments, tots ells corresponents a nenes de 5è de primària: el primer per a Aina M. dels Maristes per al seu “realisme”; el segon per a Roser U. del Ramon Castelltort i per el seu “estil propi”, i finalment el tercer fou per a Ona C. B. dels Maristes i premiat per la “tècnica”.

Des de l’Antic Gremi de Traginers d’Igualada volen agrair a totes les escoles la seva participació i col·laboració un any més, i al mateix temps a totes les nenes i els nens participants en el concurs la seva dedicació i el seu esforç. Donem les gràcies també al Pere Bravo, patrocinador de l’acte des de diverses edicions i a la seva empresa The Crafters Workshop, així com a la biblioteca per cedir el seu espai i el seu suport un cop més.

L’exposició restarà oberta fins el 14 d’abril i en horari d’obertura de la mateixa biblioteca.

El passat diumenge el Gremi de Traginers es va desplaçar a Castellbisbal amb el carro de fogots per tal de poder participar en els Tres Tombs, i ho farà de nou el proper diumenge 3 d’abril a Anglesola, també amb el carro de fogots i alguns carros menys voluminosos.

FER UN COMENTARI

*