Inici Destacats Lliurats els premis del concurs de dibuix dels Tres Tombs d’Igualada

Lliurats els premis del concurs de dibuix dels Tres Tombs d’Igualada

COMPARTIR

El passat dissabte 25 de març, a les 12 del migdia i als baixos de la Biblioteca Central de cal Font va tenir lloc el lliurament de premis del 18è Concurs de Dibuix Infantil dirigit a les escoles de la ciutat sota el lema “Surt a veure els Tres Tombs”. El concurs, que té com a finalitat fer arribar a la quitxalla una festa arrelada a la ciutat i incentivar-los per tal de poder gaudir en viu i en directe els Tres Tombs, continua tenint molt bona salut, ja que totes les escoles que enguany han participat en el concurs han fet possible un any més una exposició formada per més d’un centenar de dibuixos.

En aquesta edició i corresponent al curs d’I3 el guanyador va ser en Nil C.C. de l’escola Dolors Martí; d’I4 Yael G.M de l’escola Ramon Castelltort; d’I5 Júlia T.LL. de l’escola Emili Vallès; de 1r de primària Martí M.T. del Col·legi Monalco; de 2n de primària la guanyadora fou Arlet R. de l’escola Mowgli; de 3r de primària Gal·la M.B. de l’Escola Pia; de 4rt de primària Raquel S. del Col·legi Monalco; de 5è de primària la guanyadora fou Jana S.F. de l’Escola Pia; i de 6è de primària Guillem B.A. de l’Acadèmia Igualada. En la categoria de premis especials es van realitzar tres lliuraments, tots ells corresponents a alumnes de 6è, de 5è i de 2n de primària respectivament: el primer per a Núria A. de l’Acadèmia Igualada per a la seva “originalitat”; el segon per a Jordi F.C. dels Maristes i per a la seva “composició”, i finalment el tercer fou per a Jana G.R. també dels Maristes i premiat per la “tècnica”.

Des de l’Antic Gremi de Traginers d’Igualada volen agrair a totes les escoles la seva participació i col·laboració un any més, i la col·laboració de Pere Bravo, The Crafters Workshop i la Biblioteca Central d’Igualada.

L’exposició restarà disponible per a tothom que desitgi visitar-la, fins el proper dijous 6 d’abril.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*