Inici Infoescoles Lliurats els premis del Concurs de dibuix del Curs d’Educació Viària de...

Lliurats els premis del Concurs de dibuix del Curs d’Educació Viària de la Policia Local de Montbui

COMPARTIR

[Img #15023]Divendres de la setmana passada a la tarda va tenir lloc l’acte de cloenda del Curs d’Educació Viària de Montbui, en el marc d’un espectacle infantil amb el grup Ying Yang Lock, i amb el lliurament dels premis del concurs de dibuix organitzat en motiu d’aquest curs. L’acte es va dur a terme a la pista poliesportiva de l’escola Antoni Gaudí i hi van prendre part els alumnes de primer, tercer i cinquè curs de les escoles Montbou, Garcia Lorca i Antoni Gaudí.

 

El lliurament de premis del Concurs de Dibuix Per a una Mobilitat Segura va anar a càrrec del Tinent d’Alcalde de Governació, Educació i Esports Josep Palacios, així com també hi va ser el sergent en cap de la Policia Local de Montbui José Andrés González.

 

A la categoria de Primer Curs, el primer premi va ser per a Javier Bailly Urbano (Garcia Lorca). Segon premi per a Laia Montero Mula (Montbou) i tercer guardó per a Noelia Esteve Palomino (Antoni Gaudí).

 

Pel que fa a Tercer Curs el primer premi el va guanyar Ariadna Hidalgo Gutiérrez (Antoni Gaudí), el segon va ser per a Noelia Simón Luque (Garcia Lorca) i el tercer va ser per a Èric López Ortíz, del Montbou.

 

I pel que fa als alumnes de cinquè curs, primer premi per a Laia Ferran Claramunt (Montbou). Segon guardó per a Natalia Chaparro Avilés, de l’escola Antoni Gaudí, i tercer lloc per a Andreu Pulido Sánchez.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*