Inici Hoquei Lliga Plata d’hoquei línia a Igualada

Lliga Plata d’hoquei línia a Igualada

COMPARTIR

[Img #14258]El passat cap de setmana es va celebrar al pavelló de Les Comes d’Igualada la cinquena seu de la Lliga Plata d’Hoquei Línia, lliga estatal amb la participació dels vuit equips de la categoria. Es van disputar un total de 13 partits que van servir per tancar el campionat i proclamar campió als BCN Tsunamis, equip que ha estat el més regular de tots i aconsegueix el campionat amb tota justícia. Pel seu costat el HL Igualada va fer una magnífica seu, imposant-se en els tres partits disputats i aconseguint una magnífica tercera plaça en la graella final. La tercera plaça final és molt bon resultat tractant-se de l’any del retorn de l’equip a la lliga estatal, quedant per davant d’equips amb més experiència en la competició.

 

El cap de setmana també va permetre de veure el primer partit de copa federació de la categoria benjamí que va resultar d’allò més emocionant amb un 5-4 final davant del Premià, partit on el marcador va estar sempre igualat.
 
SèniorPlata: HL Igualada 5 – Lostregos Lugo 3;  Diablos Mislata 4 – HL Igualada 9;  HL Igualada 9 – Cabuxos 2
Jugadors de camp: Jaume Doncel, Hector Rodriguez, Samuel Ferrera, Manel Moya, Marc Valls, Roger Alemany, Nil Domènech, Marc Canet, Xavi Àlvarez, Albert Muntadas, Marc Estanyol i Bastian Ribot.
Porter: Pol Valls.

Benjamins:  HL Igualada 5  –  CHL Premià 4
Jugadors de camp: Roger Ferrer, Jan Gamboa, Alex Cano, Biel Segura, Julian Carrasco, Ian Lòpez.
Porters: Unai Gràcia i Martí Sabaté.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*