Inici Destacats Llencen quatre cadells de gat vius en un contenidor de Vilanova del...

Llencen quatre cadells de gat vius en un contenidor de Vilanova del Camí

COMPARTIR

Els van trobar en un contenidor del barri de Sant Nicolau de Vilanova del Camí. Són quatre cadells de gat acabats de néixer pels quals es busca casa d’acollida fins que puguin ser adoptats o directament, família d’adopció. Des de l’Ajuntament de Vilanova del Camí i Mongats recorden que l’abandonament d’animals és un delicte penal i tornen a apel·lar a la responsabilitat dels propietaris.

Ara per ara els animals estan a casa d’una de les voluntàries de Vilanova Mongats que s’encarrega d’alletar-los i cuidar-los, perquè només tenen dies, fins que puguin ser donats en adopció. Des de l’entitat han facilitat un telèfon de contacte per si algú està interessat i es vulgui informar sobre el procediment d’acollida o adopció: 630 41 00 87 (podeu preguntar per Manoli).

Tant des de l’entitat com des de l’Ajuntament vilanoví fan una crida a la conscienciació ciutadana, perquè els animals són éssers vius i abandonar-los i maltractar-los està penat. També recorden la responsabilitat dels propietaris i la importància d’esterilitzar els animals per evitar naixements no volguts.

A més, cal censar els animals de companyia i posar-los xip, cosa que podeu fer contactant amb la regidoria de Serveis Socials, Salut, Sanitat i Consum.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*