Inici Destacats Llegim…? Llibreria celebra el seu 20è aniversari

Llegim…? Llibreria celebra el seu 20è aniversari

COMPARTIR

Aquest mes de novembre de 2023 Llegim…? Llibreria conmemora els 20 anys de la seva inauguració a través d’un seguit d’activitats que es van iniciar el dissabte passat dia 4 de novembre amb la presentació del llibre de poesia Franciscanismes d’Ernest Farrés i Junyent. Les activitats de celebració es concentraran principalment el proper dissabte, dia 11 de novembre, on a les 12 del migdia a la capelleta de la Mare de Déu de Montserrat, tindrà lloc la presentació del darrer llibre de poesia de Feliu Formosa, El temps sofert, i a les 6 de la tarda al mateix espai de la llibreria es durà a terme una xerrada a l’entorn de la figura i la memòria de Carme Junyent.

La presentació d’El temps sofert anirà a càrrec de l’escriptor Jordi Llavina i comptarem amb la presencia de l’autor. Es tracta d’un llibre “ sobre la vida i sobre la capacitat –o sobre la necessitat ineludible- de resistir” que aplega dos poemaris: d’una banda Sovint el somni, una vintena de poemes lluminosos que són una “festa de la imaginació literaria” i de l’altra Haikus de convalescència, un aplec de trenta-cinc haikus amb el relat d’un conflicte moral carregat d’humanitat.

A la tarda comptarem amb la presència de membres del consell redactor de la Revista d’Igualada que ens faran cinc cèntims de la figura i experiències viscudes amb la coneguda i insigne lingüista, escriptora i professora Carme Junyent, acte en el qual es llegiran textos de l’autora, es debatrà sobre la seva figura i el seu pensament i es presentarà el darrer llibre pòstum editat, No patiu per mi integrat per nombrosos articles a l’entorn de la gastronomia, llengua i amistat.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*