Inici Destacats L’igualadí Marc Tarrida, al Teatre Lliure amb «El quadern daurat»

L’igualadí Marc Tarrida, al Teatre Lliure amb «El quadern daurat»

COMPARTIR
Foto: Silvia Poch

«El quadern daurat» és dels darrers muntatges que es van poder estrenar al Teatre Lliure abans del confinament. L’espectacle basat en la novel·la de Doris Lessing està dirigit Carlota Subirós i compta amb un ampli repartiment, encapçalat per Nora Navas. La seva estrena a la Sala Fabià Puigserver augurava un gran èxit de públic i crítica, que es va veure estroncat a la primera setmana de funcions. Divendres l’espectacle es va reestrenar amb petits canvis com, per exemple, que l’igualadí Marc Tarrida Aribau pren el relleu de Guillem Barbosa en el paper de Tommy. Carlota Subirós coneixia Tarrida del seu pas per l’Institut del Teatre i l’ha escollit per reprendre funcions.

Segons explica l’actor igualadí «en només deu dies m’he hagut d’incorporar en el repartiment i hem hagut de tornar a preparar-ho tot per la reestrena». Malgrat el poc temps també recalca que en té moltes ganes i que «han creat una família molt bonica, l’ambient de treball és super agradable».

Marc Tarrida Aribau és membre de la companyia Dúo Fàcil amb qui han estrenat Y me morí (Cabaret mexicano tragicómico para tres difuntos) i Bollywood, Bombay, Barcelona. En televisió va fer diverses aparicions a la sèrie de TV3 Com si fos ahir i durant el confinament va estrenar el monòleg-curtmetratge He decidit.

«El quadern daurat» es podrà veure a la Sala Fabià Puigserver del Teatre Lliure de Montjuïc fins el 8 de novembre.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*