Inici Destacats L’igualadí Adrian Lubian publica el seu primer llibre

L’igualadí Adrian Lubian publica el seu primer llibre

COMPARTIR

L’editorial Europa Edicions acaba de publica «Historias de almas perdidas», el primer llibre de l’igualadí Adrian Lubian Reguero, que el presentarà el proper 5 de març en un acte a la Biblioteca Central de Igualada, a les 19h.

Adrian Lubian Reguero va néixer a Càceres fa 63 anys. Està casat i té dos fills: Adrián i Sara. No ha cregut ni creu en cap religió en particular, però arran de les canalitzacions a través de la seva filla Sara (mèdium) va experimentar un gran canvi espiritual a causa de ser ell qui conduïa la canalització; després d’un temps, s’ha transcrit totes les converses englobades en el llibre, que presenta així:

Sara és «canalitzadora» i té alguna cosa que molts voldrien tenir … o no. Una cosa semblant a una línia directa per poder establir la comunicació entre el pla terrenal i el pla espiritual. Allò que la humanitat busca des de fa segles i que molts anhelen desesperadament. Totes les respostes, en definitiva. Imagina que sovint et visita l’esperit d’algú mort fa un moment, fa un mes, deu anys … o dos-cents anys! Algú que necessita ajuda perquè no sap que és mort, o que a el morir no tenia clar que fer i, com a conseqüència, està perdut; altres s’apareixen perquè li donis un missatge a un familiar … i pitjor encara, per burlar-se de tu i fer-te mal. Qui no s’ha preguntat què passa realment després de la mort, a on anem si és que hi ha algun lloc a què acudir. Et ajudarà a entendre que els passa «a molts» després de la mort de el cos, si són ells mateixos els que ho expliquen? Dins d’aquest llibre trobaràs les respostes juntament amb un recull d’aquestes visites a Sara; ¿Qui et diu que dins d’elles no reconeguis a algun familiar o conegut? Les ànimes dels que han anat omplint aquestes pàgines se sentiran satisfetes per formar part d’alguna cosa. La intenció de l’autor a l’explicar aquestes petites històries no és altra que intentar fer entendre a totes aquestes persones que encara dubten, dir-los que la mort no és la fi, que realment és el principi de … la veritable vida! Totes les històries, canalitzacions o «passis» que són aquí explicades «són reals» i poden semblar-se a l’ésser narrades en conjunt. Malgrat això, darrere de cadascuna d’elles hi ha una conversa més o menys llarga amb l’esperit d’un germà que està perdut, i a què s’intenta ajudar parlant amb ell i donant-li els millors consells perquè segueixi camí a la Llum.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*