Inici Destacats L’Igualada Gospel Choir tanca les festes de l’Antic Gremi de Traginers

L’Igualada Gospel Choir tanca les festes de l’Antic Gremi de Traginers

COMPARTIR

El passat dissabte 28 de gener al Teatre Municipal l’Ateneu es va celebrar  el darrer acte dins el marc de les festes gremials organitzades per l’Antic Gremi de Traginers d’Igualada.

Enguany es va poder gaudir d’un concert a càrrec del grup de gospel “Igualada Gospel Choir”, dirigit per Pau Sastre i format aproximadament per una cinquantena de cantaires, que van omplir el teatre amb les seves veus i un entusiasme que van transmetre a tot el públic present.

Al finalitzar el concert els banderers, la pubilla i les dames d’honor van oferir unes paraules als assistents i amb l’ajuda d’algunes mans innocents es va dur a terme el tradicional sorteig de sis tortells, que en aquesta ocasió van ser gentilesa de les pastisseries: Pla, Closa, Bon Tast, Fidel Serra, Òscar i Targarona, a les que el gremi agraeix la col·laboració.

La següent cita organitzada per l’entitat és el Concurs de Dibuix Infantil dirigit a les escoles d’Igualada, sota el lema “Surt a veure els Tres Tombs” i que aplegarà de nou una exposició de totes les obres premiades i participants durant el següent mes de març.

Paral·lelament, el Gremi continua desplaçant-se a diferents poblacions per formar part dels Tres Tombs. Aquest passat diumenge ho va fer a Rubí, amb el carro de la palla estirat per cinc cavalls, i properament ho farà a Mataró amb carros com el de la llana, el de sifons i el d’estelles, entre d’altres.

 

FER UN COMENTARI

*