Inici Hoquei L’Igualada FHCP inicia la celebració dels 25 anys d’hoquei femení a la...

L’Igualada FHCP inicia la celebració dels 25 anys d’hoquei femení a la ciutat

COMPARTIR

[Img #27052]Dissabte passat l’hoquei femení d’Igualada es va dedicar un homenatge pels seus 25 anys a la ciutat, amb l’assistència de prop de 500 persones a Les Comes. Els actes van començar a les 15 h. amb un partit de la categoria Prebenjamí entre l’Igualada Femení HCP i el CP Manresa que va quedar en empat i un joc molt simpàtic dels més menuts. Abans de tots els partits, les jugadores locals obsequiaven a les visitants amb la calça ocial del club, el mocador tubular gentilesa de l’empresa igualadina K-Wind. A les 16 h. era el [Img #27053]torn del Benjamí que enfrontava l’Igualada Femení HCP i el CH Vilasana que acabaria amb una clara victòria visitant. Una hora més tard era el torn de la categoria SUB16 entre el CP Monjos / CE Noia Freixenet i el CP Manresa, amb una ajustada victòria per a les de Sant Sadurní. A les 18 h, el 1a Catalana de l’Igualada Femení HCP s’enfrontava al CHP Bigues i Riells i el superava amb un clar 3-0.

 

[Img #27054]El plat fort era a les 19 h. La potent Selecció Catalana s’enfrontava a l’equip d’OKlliga, l’AQUA Igualada Femení HCP. L’espectacle era assegurat i el resultat incert. Himne dels segadors a la prèvia i detall per a la Marta Soler, que va sortir a mitja pista per recollir, de part de les visitants, una samarreta de la selecció catalana signada per totes elles. Un altre reconeixement per a la crac igualadina; i el 22 de gener recollirà el de la Real Federación Española Patinaje.

 

El partit, molt vistós i amb moltes ocasions per ambdues parts, es decantava clarament pel combinat català i acabava amb un favorable 1-6 per a les visitants. L’efectivitat de la selecció va marcar el partit. El gol local el va marcar, en una bons jugada personal, la colombiana Sofia Ramírez.

 

El club vol agrair a l’Ajuntament d’Igualada, Esport Igualada, a la Federació Catalana de Patinatge, al Comitè Català d’Hoquei Patins, al Restaurant Aqua, a Estics Nolor, a Caves Mas Ferrer, a Joieria Trias, a Cosit i Planxat, l’empresa Esdedia – estudi de disseny anoia, a K-Wind, a Next Concept… al Club Patí Manresa Hoquei Patins, Club patí fagavi vila-sana, CENoiaFemeni, C E Noia Freixenet, Club Hoquei Patins Bigues i Riells…  i a totes aquelles persones, personalitats i empreses que contribueixen a aquest aniversari.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*