Inici Destacats L’Igualada Femení Hoquei Club Patins presenta els seus equips davant l’afició

L’Igualada Femení Hoquei Club Patins presenta els seus equips davant l’afició

COMPARTIR

L’Igualada Femení Hoquei Club Patins va organitzar aquest passat diumenge al pavelló Les Comes la jornada de presentació dels 10 equips federats que disputaran enguany les diferents lligues catalanes i espanyoles. A aquests 10 equips cal afegir l’equip procedent de l’Escoleta OK Patina i un conjunt 100% femení que competirà a la lliga mixt.

Van ser més de 10 hores del millor hoquei femení, amb la possibilitat de veure en acció als diferents equips de l’entitat.

El moment protocolàriament més important de la jornada va ser la presentació dels equips; FEM11 ‘A’, FEM11 ´B’, FEM13 ´A´, FEM13 ‘B’, FEM15 ´A´, FEM15 ´B´, FEM17, Segona Catalana, Nacional Catalana i el primer equip, Igualada Femení Grupo Guzman, que militarà, per tercera temporada consecutiva i, sumant-ne un total de 10 participacions, a l’ OKLiga Femenina, enguany sota el patrocini d’Iberdrola.

L’acte de presentació va omplir d’autoritats la llotja de Les Comes, sobresortint la presència de l’Alcalde d’Igualada Marc Castells i la de la vicepresidenta primera del Parlament de Catalunya, en funcions de presidenta, la igualadina Alba Vergès.

Durant l’acte de presentació, amb totes les jugadores, cos tècnic i delegats/des a pista, tant la capitana Pati Miret com el tècnic Carles Marín van prometre lluita i esforç per afrontar aquesta nova temporada, i també van aprofitar la presència de les autoritats per reivindicar poder treballar en les millors condicions d’horaris i usos de pista i vestidors possible, i tenir el reconeixement necessari per a un equip que durant la passada temporada va aconseguir ser el més ben classificat en esports d’equip, en màxima categoria estatal, de la ciutat.

OKLIGA IBERDROLA | DERROTA EN EL PRIMER AMISTÓS DE PRETEMPORADA DAVANT EL VOLTREGÀ (2-4)

El primer equip de l’Igualada Femení Grupo Guzman va disputar el partit de presentació a Les Comes davant el Club Patí Voltregà. Derrota de les igualadines per 2-4 en un matx on el tècnic Carles Marín va donar minuts a totes les jugadores, on les dues porteres Laia Navarrete i Carla Batlle es van repartir els minuts de joc i on la velocitat i fluidesa de les osonenques va sorprendre a un equip igualadí que té molta feina per fer encara. Els gols de les igualadines en aquest matx van ser assolits per Pati Miret a la primera meitat i per Aida Mas a la segona. Cal remarcar l’estrena amb el primer equip igualadí de Mar Bricollé, jove jugadora que procedeix del Cerdanyola CH.

RESULTATS DELS PARTITS DE PRESENTACIÓ

Clara golejada del segon equip igualadí, el Nacional Catalana, davant un Vilassar Hoquei molt inferior (8-3), en un matx on les igualadines van oferir un gran joc. També va guanyar el seu partit el tercer equip de les igualadines, el de Segona Catalana, que va superar per 3-2 al CP Torrelles. El FEM17 va perdre per 2-3 davant l’HC Palau. El conjunt FEM15 «A» va superar per 3-1 al CHP Bigues. Derrota del conjunt FEM13 «B» per 2-3 davant l’HC Castellar. Ensopegada de l’equip FEM13 «A» igualadí contra el CHP Bigues (1-10). Victòria del FEM13 «B» de l’IFHCP 5-0 davant el CP Riudebitlles. Derrota del FEM11 «B» contra el CP Manresa (0-9) i triomf del FEM11 «A» també contra el CP Manresa (6-3).

 

FER UN COMENTARI

*