Inici Destacats L’Igualada Femení Hoquei Club Patins, campió de Segona Catalana

L’Igualada Femení Hoquei Club Patins, campió de Segona Catalana

COMPARTIR

L’Igualada Femení HCP s’ha proclamat campió de Segona Catalana després de que el seu màxim rival, el Mollet HC, empatés aquest migdia a la pista del Cerdanyola CH. Les igualadines doncs, que aquest cap de setmana descansaven, guanyen sense jugar aquesta jornada.

Aquest és el primer títol per l’hoquei patins femení des de l’any 2000, on l’aleshores secció d’Hoquei Patins Femení del Club Natació Igualada, va guanyar el darrer Campionat d’Espanya a Santander, tancant una etapa gloriosa on l’equip igualadí va ser el primer gran referent de l’hoquei patins femení català, espanyol i europeu. Portant a les seves jugadores a ser la base de la selecció espanyola que va guanyar del 1994 al 1996, 2 Campionats del Món i 1 Campionat d’Europa.

Fruit d’aquest èxits, la secció va crear l’actual Igualada Femení Hoquei Club Patins que, fins a dia d’avui, no estrena la vitrina de trofeus en competició oficial.

El club vol felicitar públicament a les jugadores del Segona Catalana, i del Fem16 que l’han reforçat al llarg de la temporada, així com també a tècnics, mares, pares, familiars, empreses compromeses, al Servei d’Esports de l’Ajuntament d’Igualada i a tots els socis i sòcies que han fet possible que dinou anys després puguem posar el nom del club i d’Igualada com a guanyador.

FER UN COMENTARI

*