Inici Destacats L’Igualada Femení HCP presenta els seus equips

L’Igualada Femení HCP presenta els seus equips

COMPARTIR

Aquest diumenge es va celebrar la presentació dels equips de l’Igualada Femení HCP on es van conèixer les jugadores de tots els equips, els entrenadors i entrenadores, delegats i delegades i tot l’equip tècnic del Club.

L’acte va omplir el pavelló de les Comes de tota l’afició, les persones integrants del Club i algunes autoritats de l’Ajuntament d’Igualada com la Regidora d’Esports, Patrícia Illa, el Regidor d’ensenyament i Cooperació, Josep Maria Carpi i la Regidora Iolanda Gandia.

Durant l’acte de presentació, es van dedicar unes paraules a tots els assistents per part de la capitana del primer equip Aida Mas, l’entrenador del mateix Jordi Mier, i el president del Club Jordi Besa.

Tots ells van prometre esforç i lluita per aquesta nova temporada que s’inicia, amb ganes d’afrontar totes les jornades esportives. Finalment, Patrícia Illa va oferir unes paraules donant suport al Club, animant a totes les jugadores a continuar treballant amb perseverança i esforç per superar tots els reptes que s’esdevindran, sempre amb el recolzament de l’Ajuntament d’Igualada, oferint les instal·lacions i prometent unes reformes en els pròxims anys del pavelló d’Esports d’Igualada.

El primer equip de l’Igualada Femení Grupo Guzman va disputar el partit amistós de presentació a Les Comes davant el CP Vila-Sana. Tot i remuntar el gol inicial de les visitants, amb gols de les igualadines Carla Claramunt i Gina Balcells, les igualadines acabarien cedint en els darrers minuts del partit, amb 5 jugadores a pista, per intentar empatar el partit en els darrers instants. Però la darrera acció va ser favorable a les lleidatanes que tancarien el marcador amb el 2-4 final.

FER UN COMENTARI

*