Inici Hoquei L’Igualada cau davant del Noia i no serà a la ‘final four’...

L’Igualada cau davant del Noia i no serà a la ‘final four’ de Les Comes

Els arlequinats van caure derrotats als quarts de final de la Lliga Catalana. El Noia es va imposar per 2 a i va ser més efectiu i superior en diversos trams dels partits. D’aquesta manera, és l’equip de Sant Sadurní qui passa a la final a quatre de la Lliga Catalana, que per segon any consecutiu organitzarà l’Igualada al Pavelló de Les Comes, com van anunciar ahir el club i la Federació Catalana d’Hoquei Patins. El Noia es va avançar per 0 a 2, però dos gols d’Oriol ‘Uri’ Vives abans del descans van deixar el matx molt obert que finalment es va decantar pels visitants.

El partit va començar amb possessions llargues pel Noia, que s’atrevia amb diversos xuts a porteria que Elagi Detig va poder evitar sense problemes. Un xut d’un brillant Roger Bars va sortir fregant el pal al minut 6, però l’equip de Ferran López no va crear ocasions clares de gol de manera continuada. El Noia es va començar a sentir més còmode i Sergi Aragonès ho va transformar posant el 0 a 1 al marcador al minut 15. Sis minuts més tard, Humberto Mendes feia el segon pels visitants.

El gol va despertar a l’Igualada, que va jugar alguns dels millors minuts del partit pocs minuts abans del descans. Els jugadors arlequinats van demostrar confiança i un joc ofensiu ràpid. Així, Oriol Vives va aconseguir un doblet amb menys de dos minuts per posar el 2 a 2 i deixar el matx completament obert de cara a la segona part.

A la segona part el Noia es va avançar de penal al minut 31, mitjançant Sergi Llorca. Com a la primera part, el gol contrari va reactivar l’Igualada, que va buscar l’empat amb insistència, però li va faltar encert. El Noia no patia en excés i també va tenir les seves oportunitats, que Humberto Mendes va tornar a certificar al minut 38 per posar el 2 a 4. A pesar dels dos gols de distància, l’Igualada no va renunciar a ser a la final four de la Lliga Catalana i va buscar el gol, una altra vegada, sense sort.

A falta de quatre minuts pel final, Nil Roca va marcar el cinquè pels visitants. I només un minut més tard, Oriol Vives veia una targeta blava i el Noia va disposar d’una falta directa, que Martí Casas va anotar per posar el definitiu 2 a 6. A falta de 12 segons per acabar, Met Molas i Aleix Esteller van veure la targeta blava per una petita picabaralla.

FITXA TÈCNICA

Igualada HC: Elagi Deitg, Oriol Vives (2), Roger Bars, Sergi Pla i Met Molas -cinc inicial-Tety Vives, Gerard Miquel i Jordi Méndez.

CE Noia: Xus Fernández, Aleix Esteller, Arnau Xaus, Sergi Llorca, Sergi Aragonès -cinc inicial- Nil Roca, Martí Casas, Humberto Mendes.

Les Comes acollirà una nova final de la Lliga Catalana

L’Igualada organitzarà per segon any consecutiu la final a quatre de la Lliga Catalana el proper cap de setmana (23 i 24 de setembre). Els tres equips semifinalistes són el Barça, el Reus i el Noia. El quart equip serà el guanyador del Girona –PAS Alcoi. La primera semifinal enfrontarà el Barça i el Noia dissabte a les 18.45 hores i la segona, al Reus amb el guanyador dels gironins contra els valencians i es jugarà a les 20.45. La final, diumenge a les 16.00, en directe per Esport 3.