Inici Hoquei L’Igualada Calaf Grup maquilla el resultat al final

L’Igualada Calaf Grup maquilla el resultat al final

[Img #29547]Segona lesió pràcticament consecutiva i de característiques semblantsa l’Igualada Calaf Grup. Fa dues jornades va ser un cop de bola a la galta a Dani López. Aquest cop ha estat una altra bola que s’ha estavellat al nas de Met Molas. De moment encara s’està pendent de més radiografies però la primera sensació dels metges és positiva i podria ser que l’os no estigués trencat. Dilluns el jugador anirà a l’otorrino per acabar de concretar aquesta impressió inicial.

Met Molas ha rebut un cop de bola rebotada des d’un patí. L’atenció del servei mèdic del Barça ha estat rapidíssima. Al jugador l’han portat en ambulància a l’Hospital de barcelona on li han fet les plaques que de moment obren la porta a l’esperança.

La lesió del Met ha marcat profundament un partit sempre complicat contra el líder i màxim candidat al títol. Ferran López ha hagut de tirar de banqueta i Joan Muntané i Tety Vives han disposat de molts minuts (i Vives fins i tot ha marcat el 6 a 3 de …  penal!). El partit, però, s’ha trencat molt ràpid amb un 3 a 0 dels blaugranes al minut 14 de la primera meitat. Només començar la segona un hat trick de Pablo Alvarez semblava condemnar als arlequinats a la golejada… però aleshores l’equip ha començat a carburar, ha agafat el control del partit, ha reduït la diferència a la meitat i si el partit dura una mica més es podria haver gestat algun ensurt pels capitalins.

Just un minut després de rebre el 6 a 0 Pol Galbas ha reduit diferències aprofitant un rebuig d’Egurrola a un tir de Baliu. Després ha estat Sergi pla, al minut 21, qui ha caçat un rebot i ha tornat a batre al porter blaugrana. I finalment a falta de 3 minuts Cesar Tety Vives ha trencat la sequera de penals de l’equip amb un llençament sec, dur i per sota que ha significat el 6 a 3 ( i el seu primer gol aquesta temporada). Dos minuts abans l’IHC ha disposat d’una FD (per 10 faltes d’equip) que podria haver retallat encara més el marcador (també és cert que just després l’Elagi ha hagut de salvar el 7è aturant-li un penal a Lucas Ordoñez).

Amb els igualadins llençats curiosament qui més ha acabat desitjant el final del partit han estat els locals… Al final el líder s’ha quedat els punts … i a Igualada tot pendent de l’otorrinolaringòlogo de dilluns.

FC Barcelona 6 (3/3) Egurrola, Pascual (1), Panadero, P. Alvarez (3), Gual (1), equip inicial. Costa, Ordoñez, Barroso (1), Roca.

IHC CALAF GRUP 3 (0/3) Elagi Deitg, Met Molas, Ton baliu, Pol Galbas (1), Sergi Pla (1), equip inicial. Roger Bars, Nil Garreta, Joan Muntané, Tety Vives (1).

GOLS: 1-0 Gual (m 4), 2-0 Pascual (m 9.10), 3-0 Barroso (m 14). SEGONA PART. 4-0 Alvarez (m 0.52), 5-0 Alvarez (m 5), 6-0 Alvarez (m 9). 6-1 Galbas (m 15), 6-2 Pla (m 20.49), 6-3 Tety Vives penal (m 22).

INCIDÈNCIES: Lesió de Met Molas que ha hagut de ser atès a l’hospital. Dilluns se li faran més proves. L’IHC CALAF GRUP ha vestit la segona samarreta amb combinació de grocs arlequinats.